Κρατήστε το μωρό σας ζεστό με το Winter Kit των παιδικών καροτσιών Stokke®.
Η Stokke παρουσιάζει τη Χειμερινή Συλλογή του 2015 σε Pearl White και Onyx Black.
Για το Χειμώνα του 2015, σχεδιάσε το πιο λειτουργικό και όμορφο πανωφόρι της σεζόν… για το καρότσι σας Stokke®. Το Winter Kit είναι ένας στυλάτος τρόπος να έχετε το παιδί σας ζεστό όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες. Το παιδί σας θα είναι μέσα στη θαλπωρή και προστατευμένο από τον κρύο καιρό, ενώ θα απολαμβάνει τη μαγεία του χειμώνα. Σκέφτηκε, όμως, και εσάς: ζεστά γάντια που εφαρμόζουν στη λαβή του καροτσιού με αυθεντικό δέρμα προβάτου και επένδυση από απαλό φλις θα κρατάνε τα χέρια σας ευχάριστα ζεστά στις βόλτες με το παιδί σας.
Το ανανεωμένο ντιζάιν του σετ περιλαμβάνει καπιτονέ λεπτομέρειες. Τα δύο νέα χρώματα, Pearl White και Onyx Black, έχουν μια διακριτική γυαλάδα για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Οι σχεδιαστές της Stokke® συνδύασαν ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να είστε ζεστές αλλά και να δείχνετε καυτές αυτόν το χειμώνα!
Το Winter Kit περιλαμβάνει:
–  Κουκούλα με αφαιρούμενη επένδυση από αυθεντικό δέρμα προβάτου
–  Ύφασμα πλάτης
–  Κάλυμμα για καταιγίδα
–  Βούρτσα για την περιποίηση της επένδυσης από δέρμα προβάτου
–  Γάντια για τον γονιό
Συμβατότητα:
Το Winter Kit εφαρμόζει στο κάθισμα των παιδικών καροτσιών Stokke® Crusi™, Stokke® Trailz™ και στο κάθισμα και το πορτ μπεμπέ του Stokke® Xplory®.
Υπνόσακος Stokke®  Παρουσιάζει επίσης τον υπνόσακο στα δύο νέα χρώματα για να συμπληρωθεί το λουκ. Είναι από πούπουλο και επένδυση φλις για να κρατάει το μωρό σας ζεστό και άνετο στο κρύο.