Τα Αηδονάκια φορούν τα «Χριστουγεννιάτικα» τους και από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου υπόσχονται χαρούμενες, γιορτινές στιγμές για όλη την οικογένεια.  
Φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Αηδονάκια θα είναι γιορτινά στολισμένο και διακοσμημένο με τις φιγούρες των λατρεμένων παιδικών τηλεοπτικών χαρακτήρων Πέππα το γουρουνάκι, καθώς και όλων των φίλων της και της οικογένειάς της!
Η Πέππα το γουρουνάκι και ο αδερφός της Τζορτζ περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στα Αηδονάκια για να γιορτάσουν, να φωτογραφηθούν και να διασκεδάσουν μαζί τους!
  Παράλληλα facepainting, δημιουργικά εργαστήρια και ο εκπληκτικός showman Don θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών! Έτσι :
το Σάββατο 28 Νοεμβρίου
τα παιδιά με την βοήθεια παιδαγωγών θα φτιάξουν πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες και θα ανάψουν πρώτοι το Δέντρο των Χριστουγέννων!
&την Κυριακή 29 Νοεμβρίου
τα παιδιά θα παίξουν το κυνήγι του Ζαχαρένιου θησαυρού και θα κερδίσουν Δώρα – έκπληξη!
Ημέρες και ώρες εκδηλώσεων
με την ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ*
28 – 29 Νοεμβρίου 12:00-15:00 και 17:00-20:00
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου το Σάββατο 28/11 στις 18.00
5 – 6 Δεκεμβρίου
12-13 Δεκεμβρίου 19-20 Δεκεμβρίου
(12:00-15:00 και 17:00-20:00)
Τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου η Πέππα το γουρουνάκι θα σας περιμένει μετά τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας από τις 17:00 έως τις 20:00
Από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου η Πέππα το γουρουνάκι  ΜΑΖΙ με τον αδελφό της Τζορτζ θα βρίσκεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Αηδονάκια από τις  12:00 έως τις 15:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00
*το πρόγραμμα θα ισχύσει εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες
Παράλληλα ο σόουμαν DON θα μας κρατά συντροφιά με το OneManShow του! Μια εκκεντρική φυσιογνωμία που «προσπαθεί» να ακροβατήσει μεταξύ τσίρκου, κλόουν και θεάματος. Μια παράσταση για «πραγματικά» μικρούς και μεγάλους!
Μην χάσετε επίσης τον παραδοσιακό Αϊ – Βασίλη που δεν λείπει από καμία Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια! Τα παιδιά θα δουν από κοντά την προετοιμασία των δώρων, θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τις επιθυμίες τους στον Αϊ – Βασίλη και θα φωτογραφηθούν μαζί του
και θα τους ανταμείψει με  γιατί ήταν καλά παιδιά όλη τη χρονιά!
Στον χώρο , θα λειτουργεί για πρώτη φορά κατάστημα με αυθεντικά παιχνίδια και δώρα Πέππα!
Ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα σας περιμένουν στη φιλόξενη και επίσης γιορτινά στολισμένη καφετέρια.
Λούνα Πάρκ τα Αηδονάκια γιατί …  ΕΔΩ είναι το παιχνίδι!
Μόνο εδώ θα ντριφτάρεις στον ολοκαίνουριο αυτοκινητόδρομο MOTO & CARS RACING, θα ταξιδέψεις με το μοναδικό Τρενάκι των Χριστουγέννων και θα γκαζώσεις με τα πιο τρελά συγκρουόμενα της πόλης!
Και φυσικά όλα κλασικά παιχνίδια LunaPark αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: Πανοραμική Ρόδα, πανέμορφο κλασικό Καρουσέλ, Safari με τα ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», Αυτοκινητόδρομος, Φουσκωτό WipeOut, indoor Παιδότοπος (Εσωτερικός), Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργος Αναρρίχησης, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, και πολλά άλλα.
Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους πάλι εμείς φροντίζουμε κι εσείς… απολαμβάνετε.
Φέτος στις γιορτές, ζήστε μαζί με τα παιδιά σας μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»!
Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη
All Day Fun Pass 16,5 ευρώ για 20 παιχνίδια
εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα συγκρουόμενα Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 61 96 948
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 16:30 – 22:30
Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 23:00
Εορταστικό ωράριο 10:00 – 23:00
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Facebook