Σχολείο, διάβασμα, αθλήματα, φροντιστήρια, παιχνίδι! Το πρόγραμμα κάθε παιδιού είναι τόσο φορτωμένο και τόσο εξαντλητικό που χρειάζονται πολλά, μικρά και ταυτόχρονα θρεπτικά γεύματα!
Ποιο snack όμως συνδυάζει υψηλής θρεπτικής αξίας συστατικά, με αγνά υλικά και ταυτόχρονα έχει γεύση που λατρεύουν όλα τα παιδιά;
Και τι δεν έχουμε δοκιμάσει όλες μας: Τοστ, φρούτα, πιτούλες… smoothies, ακόμα και σοκολάτες και κρουασάν… Δυστυχώς όμως, τα περισσότερα καταλήγουν στα σκουπίδια ή ανέγγιχτα  σε κάποια σχολική ή προπονητική τσάντα.
Μαμάδες… χαμογελάστε, γιατί επιτέλους υπάρχει ένα snack ιδανικό για τα μικρά μας, από εκλεκτό κρέας με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,χορταστικό, γευστικότατο και… MINI!!!
Mini Εν Ελλάδι από την Creta Farms, μία μοναδική πρόταση που θα μας λύσει τα χέρια και θα λατρέψουν όλα τα παιδιά, αφού βγαίνουν σε 3 αγαπημένες γεύσεις (Πάριζα, Γαλοπούλα, Ζαμπόν), χωράνε παντού και συνδυάζονται με τα πάντα.
Ζουμερά, τρυφερά, νόστιμα, με καινοτόμα συσκευασία για να διατηρεί όλη τη φρεσκάδα της γεύσης τους, σαν να κόπηκαν εκείνη τη στιγμή από την μηχανή και για να μην έρχεται σε επαφή με τα χέρια κατά την κατανάλωσή τους! Είναι ιδανικά σε μέγεθος, για να χωράνε και να καταναλώνονται παντού από τα μικρά μας, αποτελούν πηγή πρωτεϊνών, συμβάλλοντας στη διατήρηση αλλά και την αύξηση της μυϊκής μάζας και στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ενώ ταυτόχρονα τα χορταίνουν.
Και φυσικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί δεν θα πετάξετε κανένα, αφού το καθένα είναι προστατευμένο σε ατομική καινοτόμα συσκευασία.
Τι λέτε λοιπόν;
Snack που θα μείνει… ή νέα Mini Εν Ελλάδι;