To athensheart mall είναι ένας αγαπημένος προορισμός για shopping, βόλτα, καφέ ή φαγητό για όλη την οικογένεια. Μέσα σε ένα καλαίσθητο, χαρούμενο και πολύ όμορφα διακοσμημένο χώρο, μικροί και μεγάλοι μπορούν να αγοράσουν τα δώρα τους, να διασκεδάσουν με τις πλούσιες εκδηλώσεις και να ζήσουν τη μοναδική μαγεία των Χριστουγέννων.

Για τους μικρούς μας φίλους η πιο διασκεδαστική, διαδραστική Χριστουγεννιάτικη ιστορία εκτυλίσσεται φέτος στο athensheart mall! 

Ο  νάνος “Ανάκατας” ζήτησε από τον Αι Βασίλη να γίνει μάγος περιωπής!  

Σε αυτήν την διασκεδαστική εκδήλωση, οι μικροί μας φίλοι με τη βοήθεια μαγικών βραχιολιών καλούνται να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες και να λύσουν τους γρίφους  του νάνου «Ανάκατα». Στο τέλος θα συναντήσουν  τον Άγιο Βασίλη, θα του διηγηθούν τα κατορθώματά τους και θα πάρουν μέρος σε κληρώσεις  για να κερδίσουν  μοναδικά δώρα!

Ζήστε  τη μαγεία των φετινών Χριστουγέννων, από 12-31 Δεκεμβρίου  και γνώρισε τον “Μάγο των Χριστουγέννων” στο athensheart mall, Πειραιώς 180 κόμβος Χαμοστέρνας.

Το athensheart mall Είναι άμεσα προσβάσιμο από όλες τις περιοχές της Αθήνας και το parking είναι δωρεάν τις δύο πρώτες ώρες

Ωράριο Χριστουγεννιάτικων Δραστηριοτήτων

      Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00-21:00

      Σάββατο-Κυριακή: 11:00-19:00

      Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 11:00-19:00

Είσοδος ελεύθερη Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://athensheart.gr/christmasmagic/

Και η διασκέδαση συνεχίζεται…

Και βέβαια επειδή στο athensheart η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ, μπορούν τα παιδιά να διασκεδάσουν στην πίστα rollers, στο τρενάκι , και στο carousel. Οι πιο θαρραλέοι μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στον πάγο στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ice Arena 1.000 τ.μ. που υπάρχει στο athensheart.

Και Bazaar! Και βέβαια εδώ όλοι μπορούν να επιλέξουν για τα δώρα τους και το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο bazaar από 12-31 Δεκεμβρίου στο επίπεδο 2, που συμμετέχουν 8 φιλανθρωπικά σωματεία σε συνεργασία με την Philanthropoli η αποτελεί την πρώτη φιλανθρωπική «πόλη» του διαδικτύου που συγκεντρώνει τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, με στόχο την αύξηση της κοινωνικής προσφοράς.

Επίσης όλοι μπορούν το  Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, 11:00 έως 14:00 να προσφέρουν παιχνίδια  στη δράση του ΣΚΑΙ και της Εθνικής Τράπεζας “Φέτος τα Χριστούγεννα γίνει και εσύ Αι Βασίλης” τα οποία θα  διανεμηθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη με στόχο  να κάνουμε περισσότερα παιδιά χαρούμενα και αυτές τις γιορτές.

Στην ατμόσφαιρα ακούγονται όμορφες μελωδίες από το ραδιοφωνικό σταθμό που είναι εγκατεστημένος στο εμπορικό κέντρο ή από μπάντες οι οποίες παίζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Μην ξεχάσετε να περάσετε και από την έκθεση ζωγραφικής- αγιογραφίας  της εικαστικού Νίκης Βλαχοπούλου