Όλη η ενέργεια του ΒΙΤΑΜ, με τα θρεπτικά συστατικά και την υπέροχη, αγαπημένη γεύση, διοχετεύεται σε μια εκστρατεία αγάπης για τα παιδιά, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και με 12 Δήμους στην Ελλάδα.

Στόχος της πρωτοβουλίας «Κανένα παιδί χωρίς πρωινό» είναι να εξασφαλίσουν, σε τουλάχιστον 2.000 άπορες οικογένειες, την απαραίτητη ποσότητα ΒΙΤΑΜ για την καθημερινή μερίδα πρωινής ενέργειας που έχουν ανάγκη τα παιδιά τους, προκειμένου να ξεκινούν δυναμικά τη μέρα τους στο σχολείο.

Πρόκειται για μια ακόμη προσφορά αγάπης από το ΒΙΤΑΜ που, χάρη στα απαραίτητα ω-3 και ω-6 λιπαρά και τις βιταμίνες Α, D και Ε που περιέχει, εξακολουθεί να είναι η θρεπτική τροφή που ξετρελαίνει τα παιδιά και συμβάλει στη σωστή ανάπτυξή τους.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που βοηθάει στην βελτίωση της διατροφής των παιδιών και εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την Αειφορία, θα καλύψει όλη τη σχολική χρονιά, από αρχές Ιανουαρίου μέχρι και τον Ιούνιο και το ΒΙΤΑΜ θα προσφέρει συνολικά 1.000.000 «μερίδες» θρεπτικής φροντίδας στα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση επισκεφτείτε το site www.vitam.gr