Ο ύπνος είναι υγεία και απόλαυση. Οι μυημένοι στη φιλοσοφία της TAILORBED χαίρονται τον ύπνο τους. Το νιώθουν όταν ξυπνάνε. Το σώμα τους, το πνεύμα τους και η ψυχή τους είναι ζωηρά και η αίσθηση ευεξίας που έχουν τους κάνει δυνατούς.
Γνωρίζουν ότι το στρώμα και το κρεβάτι που κοιμούνται, είναι φτιαγμένο από ανθρώπινο χέρι.Απολαμβάνουν τον ύπνο τους με φυσικό τρόπο και με αίσθηση ζεστασιάς και ευχαρίστησης. Και όλα αυτά, στα δικά τους μέτρα, εξατομικευμένα, γιατί ο καθένας απ΄αυτούς είναι για μάς μοναδικός.
Η νέα Ελληνική Εταιρεία παραγωγής προϊόντων ύπνου (βρεφικών, παιδικών και ενηλίκων), με στόχο την κορυφαία ποιότητα σε λογικές τιμές, έκανε αισθητή την παρουσία της στα νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου 222 του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
Η TAILORBED κατασκευάζει στρώματα, ανωστρώματα και κρεβατοστρώματα, οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες από διεθνώς πιστοποιημένους προμηθευτές, με πάθος όλης της ομάδας της για ποιοτικότερο ύπνο. Τα 100% βαμβακερά καλύμματα διπλής πλέξης, με πιστοποίηση OEKO-TEX Standard 100 κατηγορίας «Ι», που βεβαιώνει τη μη ύπαρξη επιβλαβών χημικών ουσιών, και με το περιμετρικό διαχωριζόμενο φερμουάρ συμπληρώνουν το ιδανικό σύνολο. Επίσης, έχουν σχεδιάσει ένα πρωτότυπο πουπουλένιο μαξιλάρι που ονομάζεται «Όνειρο», στο οποίο η μάζα του αυξομειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.
Αποστολή της ομάδας TAILORBED είναι η σωστή ενημέρωση σχετικά με τα οφέλη του ορθοσκελετικού ύπνου, αλλά και η ενημέρωση και εκπαίδευση, ώστε οι πολίτες να αναζητούν υλικά υψηλής ποιότητας για την επιλογή του καλύτερου συστήματος ύπνου.
Η ποιότητα των υλικών ενός στρώματος είναι αυτή που καθορίζει το επίπεδο του αερισμού, της υγρασίας και της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το χτίσιμο ενός στρώματος και των συμπληρωμάτων του είναι αυτό που κάνει το σύστημα ύπνου προσωπική υπόθεση. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι φιλικά προς το περιβάλλον, όπως το φυσικό καουτσούκ, η νηματόστρωση, ο κοκοφοίνικας, η αλογότριχα, το μαλλί, το βαμβάκι, τα πούπουλα και το μασίφ ξύλο.
Στο www.tailorbed.com βρίσκει κανείς όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί για να ενημερωθεί για τα προϊόντα ύπνου της εταιρείας και για τα υλικά τους.