Σχεδιάζετε να σπουδάσετε σε πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας ή του Καναδά; Τα πιστοποιητικά Cambridge English μπορούν να σας βοηθήσουν στην εισαγωγή σας στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας και στην απόκτηση των γλωσσικών δεξιοτήτων που σας είναι απαραίτητα για να ζήσετε, να σπουδάσετε και να απολαύσετε τον χρόνο σας σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον.

Τα πιστοποιητικά Cambridge English αναγνωρίζονται από περισσότερα από 20.000 πανεπιστήμια, εργοδότες και κυβερνητικούς φορείς σε 130 χώρες και μπορούν να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε εργασία όταν αποφοιτήσετε από το πανεπιστήμιο.

Ο Κωνσταντίνος Παπαμιλτιάδης, Strategic Partner στο Facebook, κάτοχος του Cambridge English: Proficiency, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η αγγλική γλώσσα είναι η βάση πάνω στην οποία έχτισα την καριέρα μου. Στην εργασία μου στοFacebook χρησιμοποιώ τα αγγλικά για να επικοινωνώ με τους συναδέλφους μου από όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα κάνουμε χρήση τεχνικών όρων αναφορικά με την εμπειρία χρήστη και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοούμε απολύτως ο ένας τον άλλον. Στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το Cambridge English: Proficiencyαποδείχτηκε αξιοσημείωτο προσόν.”

Τα πιστοποιητικά Cambridge English σας βοηθούν να:

1. Φοιτήσετε στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας

2. Αποδείξετε την γνώση σας στα Αγγλικά

4. Απολαύσετε στο έπακρον τη φοιτητική ζωή

5. Είστε ανταγωνιστικοί στον επαγγελματικό τομέα