Οι μηχανές ξεκινούν και το εκπαιδευτικό αυτοκινητάκι της Fisher-Price Laugh & Learn είναι έτοιμο για να παίξει με το μωρό… με δύο τρόπους!
Καθώς το μωρό το σπρώχνει επιβραβεύεται με φράσεις, μελωδίες και τραγουδάκια για χρώματα, σχήματα, γράμματα, αριθμούς και άλλα πολλά. Το σκυλάκι κουνιέται δεξιά-αριστερά κάθε φορά που το μωρό σπρώχνει το αυτοκίνητο και κάνει το μικρό σας να θέλει να το ακολουθήσει.
Όταν το μωρό είναι έτοιμο για τα πρώτα του βήματα, η λαβή το μετατρέπει σε συρόμενο οχηματάκι με μουσική και ενθαρρυντικές φράσεις. Τρία φωτεινά κουμπιά με σχήματα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ενεργοποιούν τραγουδάκια και μαθαίνουν τα γράμματα και τους αριθμούς. Το μωρό σπρώχνει το αυτοκινητάκι και η εκπαίδευση ξεκινά!
Το Εκπαιδευτικό αυτοκινητάκι, χάρη στην τεχνολογία Smart Stages™ έχει διαφορετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο καθώς μεγαλώνει το μωρό. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε το εκπαιδευτικό στάδιο που θέλετε σύμφωνα με τις ανάγκες του. Τα τρία επίπεδα παιχνιδιού περιλαμβάνουν πολλά διαφορετικά τραγούδια, φράσεις και ήχους που αλλάζουν με το απλό πάτημα ενός διακόπτη.