Ατελείωτες ώρες κατασκευών και δημιουργικού παιχνιδιού σε είκοσι LEGO® stages για παιδιά 1,5 έως 99 ετών

Το έβδομο LEGO® Festival στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από τις 12/5/2016 έως τις 28/5/2016 όπως και κάθε χρόνο στο The Mall Athens. Περισσότερα από 3.000.000 τουβλάκια LEGO®, είκοσι 3D LEGO® αγάλματα και απίστευτοι διαγωνισμοί σε περιμένουν στο LEGO® Festival για να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου. 

Χτίσε τις αγαπημένες σου σειρές LEGO®

Χτίσε την δική σου LEGO® City και σώσε την κατάσταση, συνεργάσου με τους Ninja από την σειρά LEGO® NINJAGOTM ή κατασκεύασε το δικό σου δια-γαλαξιακό όχημα και μπες σε νέες περιπέτειες με τους αγαπημένους σου ήρωες από την σειρά LEGO® Star WarsTM. Είσαι οπαδός των LEGO® Friends? Έλα στη Χάρτλεϊκ Σίτυ και χτίσε το Δενδρόσπιτο της Κατασκήνωσης της Περιπέτειας, κατασκεύασε το Kαφέ με Καπ-Kέικς ή κάνε μια επίσκεψη στο νέο TV Στούντιο της Ποπ Σταρ Λίβι. Ενώ αν παίζεις για πρώτη φορά με τουβλάκια LEGO®, χτίσε απίστευτες κατασκευές με τουβλάκια LEGO® DUPLO® και έλα να φωτογραφηθείς με την 3D καμηλοπάρδαλη.

Πάρε μέρος σε απίθανους διαγωνισμούς

Για τους έμπειρους LEGO® Builders κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται μοναδικοί διαγωνισμοί κατασκευών στο κεντρικό stage. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να χτίσουν μοναδικές κατασκευές από τις διάσημες σειρές LEGO® City και LEGO® Friends. Νέες προκλήσεις κάθε Σάββατο! Παράλληλα για τους οπαδούς της σειράς LEGO® STAR WARSTM θα πραγματοποιηθεί  πρωτάθλημα συναρμολό­γησης Clone troopers με σκοπό την πρόκριση στον μεγάλο τελικό το Σάββατο 28/5 στις 15:00.

 

Χτίσε γιγάντιες LEGO® 3D κατασκευές … και όχι μόνο!

Παιδιά άνω των 6 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να χτίσουν τεράστιες 3D κατασκευές στον 3ο όροφο όπως ο γιγάντιος Δεινόσαυρος, ο κόκκινος Ninja, οι Αστυνομικοί της LEGO® City και άλλες συναρπαστικές μεγάλες 3D LEGO® κατασκευές. Διάσημα 3D LEGO® αγάλματα θα βρίσκονται στο χώρο του The Mall Athens και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους. Ανάμεσά τους ο Buzz Lightyear από το Toy Story, ο Kylo Ren από την σειρά LEGO® Star WarsTM, ο βάτραχος και η καμηλοπάρδαλη της σεράς LEGO® DUPLO® καθώς και τα διάσημα κάστρα της LEGO®. Για πρώτη φορά τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν στο Selfiebooth και να πάρουν μαζί τους την αναμνηστική φωτογραφία με την αγαπημένη τους κατασκευή LEGO®.

Γνώρισε την ρομποτική μέσα από την LEGO®

Τα παιδιά μπορούν να επισκεφθούν το stage με τα LEGO® MINDSTORMS® για να δουν πως μπορούν να χειριστούν τα ρομπότ LEGO® MINDSTORMS® EV3. Μπες στο LEGO.com/MINDSTORMS για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατηγορία. Η επανάσταση των ρομπότ LEGO® MINDSTORMS® EV3 συνεχίζεται!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 16:30 – 20:30

Σάββατο: 12:00 – 20:00

Κυριακή (μόνο στο 3ο επίπεδο): 11:00 – 19:00

Σχετικά με το LEGO Group

To LEGO Group παραμένει οικογενειακή επιχείρηση με τα κεντρικά της εταιρίας στο Μπίλουντ της Δανίας. Ιδρύθηκε το 1932 από τον Ole Kirk Kristiansen και σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες παιχνιδιών παγκοσμίως. Δείτε όλη την ιστορία της LEGO® εδώ!

Με βασική αρχή ότι «Only the best is good enough”, η εταιρία στοχεύει στο να εμπνεύσει και να δημιουργήσει τους «Builders of Tomorrow» μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες για το LEGO Group, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.LEGO.com/aboutus.

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, the brick and knob configuration are trademarks of the LEGO Group. © 2016 the LEGO Group.

Μάθε πρώτος για όλες τις εκδηλώσεις και τα προϊόντα facebook.com/LEGO