Το Avenue Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια, υποδέχεται το καλοκαίρι με τις πιο απίστευτες κι απροσδόκητες καλοκαιρινές εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%, σε όλα τα αγαπημένα μας brands.
Σ’ ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, ξεκίνησε για άλλη μια χρονιά η μεγάλη γιορτή βιβλίου για μικρούς και μεγάλους. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει το βιβλίο των διακοπών του μέσα από μεγάλη ποικιλία τίτλων, τιμών και περιεχομένου. Και η μεγάλη έκπληξη για φέτος με αγορά 2 βιβλίων ακόμα ένα δώρο.
Κάντε την βόλτα σας στο Avenue Mall και χαρείτε εκπτώσεις σε 60 καταστήματα, απολαύστε το καφέ σας και πάρτε μια γεύση από νόστιμα πιάτα, διασκεδάζοντας με την παρέα σας, στην δροσερή και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα του εμπορικού κέντρου.
Και κάτι ακόμη… το Avenue για τις αγορές σας, σας επιβραβεύει! Μέχρι τις 30 Ιουλίου με αγορές τριάντα ευρώ (30€) και άνω συμμετέχετε στην κλήρωση για 3 δωροκάρτες αξίας 400€ η κάθε μια, για να τις εξαργυρώσουν στα καταστήματα του Avenue  για τις φθινοπωρινές αγορές, τον Σεπτέμβριο.
Κάθε ώρα στο Avenue είναι και μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.