Γνωρίζατε ότι το 50% έως 80% των βλαβών του δέρματος που σχετίζονται με τις ακτίνες UV, συμβαίνει κατά την παιδική και την εφηβική ηλικία; Με την ολοκληρωμένη σειρά ANTHELIOS dermo-pediatrics για βρέφη και παιδιά, μπορούν όλοι οι γονείς να υιοθετήσουν την ασφαλή συμπεριφορά στον ήλιο και να γίνουν «φύλακες» της υγείας των μικρών αγαπημένων μας!
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη La Roche-Posay στην Ελλάδα, οι γονείς φοβούνται τον ήλιο και τους κινδύνους του σε ποσοστό 78% και γι’ αυτό αναζητούν την απόλυτη προστασία και τη μέγιστη ασφάλεια για τα παιδιά τους. Ξεκινούν να χρησιμοποιούν την αντηλιακή προστασία την Άνοιξη στην πόλη και συνεχίζουν μέχρι και το Φθινόπωρο. Με κίνητρο τους να προσφέρουν την υψηλότερη προστασία με συντριπτικό ποσοστό 98%2, οι περισσότεροι Έλληνες γονείς επιλέγουν αντηλιακά με δείκτη προστασίας SPF 50+ και ταυτόχρονα, θέλοντας να διασφαλίσουν την ασφάλεια, το 97%2 αναζητούν μια σύνθεση που να είναι δερματολογικά ελεγμένη.
Αναγνωρίζοντας την ανησυχία των γονιών η σειρά ANTHELIOS dermo-pediatrics προστατεύει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα βρέφη και τα παιδιά από τον ήλιο. Mε πολυετή εξειδίκευση στην προστασία από τη UV ακτινοβολία και πρωταρχικό πάντα στόχο την υψηλότερη προστασία, η σειρά ANTHELIOS dermo-pediatrics προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέως φάσματος UVB/ UVA, ακόμα και από τις μακρές UVA. Το σύστημα φίλτρων προστασίας ΜΕΧΟPLEX® προσφέρει:
Αποτελεσματική Προστασία
–  Πολύ υψηλή προστασία UVB/UVA, ενισχυμένη προστασία ακόμα από τις μακρές UVA (που ευθύνονται για τις πιο σοβαρές βλάβες): έως και 2 φορές υψηλότερη από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (SPF/PPD ≤2,5).
–  Εξαιρετική φωτοσταθερότητα (6 ώρες σε κανονικές συνθήκες χρήσης) και μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό.
Ασφαλής Προστασία
–  Με χαμηλή περιεκτικότητα σε οργανικά φίλτρα.
–  Ειδικά προσαρμοσμένες συνθέσεις για τις ανάγκες ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος των βρεφών και παιδιών (αξιολόγηση ασφάλειας σε παιδιά με ατοπία ή ευαίσθητο δέρμα).
–  Συνθέσεις εμπλουτισμένες με Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay και σχεδιασμένες κάτω από αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης, με τα απολύτως απαραίτητα συστατικά που εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και ανοχή (υποαλλεργικά, χωρίς νανοσωματίδια, χωρίς άρωμα, χωρίς Paraben).
–  Κλινικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα και ανοχή αποδεδειγμένη με 24 κλινικές μελέτες παγκόσμιας εμβέλειας.
Η σειρά περιλαμβάνει γαλάκτωμα και σπρέι:
Γαλάκτωμα πολύ υψηλής αντηλιακής προστασίας
–  πολύ υψηλή προστασία SPF 50+, ενισχυμένη κατά των ακτινών UVA (με PPD 38)
–   ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και την εφίδρωση, ώστε να  αντέχει τις ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα
–  μη λιπαρή υφή, δεν κολλάει και δεν τρέχει στα μάτια
–  βελούδινη υφή που απορροφάται αμέσως
–  κατάλληλο για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα
Σπρέι πολύ υψηλής αντηλιακής προστασίας
      
–  πολύ υψηλή προστασία SPF 50+, ενισχυμένη κατά των ακτινών UVA (με PPD 25)
–  λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται εύκολα
–  πρακτική συσκευασία με αντλία για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή
–  Πολύ υψηλή προστασία SPF 50+ για την τυχαία έκθεση βρεφών στον ήλιο. Σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.
–  Πολύ υψηλή προστασία από τις UVΒ με δείκτη προστασίας SPF 50+ και από τις UVA με δείκτη PPD 39
–  σύνθεση ειδική για το εύθραυστο βρεφικό δέρμα, δοκιμασμένη κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο, σε βρεφικό δέρμα με τάση ατοπίας.
–  με Βούτυρο Καριτέ φυσικής προέλευσης που ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, ενώ συγχρόνως ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό
–  κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα
–  ειδική συσκευασία με αντλία που ελαχιστοποιεί την επαφή της σύνθεσης με εξωτερικούς παράγοντες
–  ορατά λευκή υφή, για να φαίνεται η ακριβής περιοχή όπου έχει εφαρμοστεί το προϊόν, για να είστε σίγουροι ότι έχετε εφαρμόσει παντού