Καλώς ήρθατε στον κόσμο των παιχνιδιών και της φαντασίας όπου η πριγκίπισσά σας θα γίνει πρωταγωνίστρια ενός όμορφου παραμυθιού… Με το σαμπουάν και το conditioner σε σπρέι της νέας σειράς Johnson’s® Λαμπερά Μαλλιά θα κάνετε το όνειρό της πραγματικότητα, δίνοντας στη πριγκίπισσά σας το λαμπερό και μαγικό άγγιγμα που χρειάζεται.
Το Johnson’s®, το Νο1 brand βρεφικών καλλυντικών στην Ελλάδα*, παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων Λαμπερά Μαλλιά που αποτελείται από σαμπουάν και conditioner σε σπρέι για ενισχυμένη λάμψη και απαλά, μεταξένια μαλλιά.
Τα παιδιά από δύο έως τριών χρονών ξεκινούν να αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους και να ασκούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Η σειρά Λαμπερά Μαλλιά μετατρέπει το μπάνιο, το λούσιμο και το χτένισμα των μαλλιών σε μια μαγική και διασκεδαστική στιγμή που μπορείτε να μοιραστείτε με τις πριγκίπισσες του σπιτιού.
Λαμπερά και μεταξένια απαλά μαλλιά για  τη μικρή σας πριγκίπισσα
Η σειρά Johnson’s® Λαμπερά Μαλλιά διαθέτει μία καινοτόμο φόρμουλα. Με μια νότα από πρωτεΐνες μεταξιού και μια σταγόνα ελαίου argan, η νέα σειρά ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών και μειώνει το φριζάρισμα, αφήνοντάς τα μεταξένια, απαλά και γεμάτα ζωντάνια.
Τα προϊόντα Johnson’s® Λαμπερά Μαλλιά περιποιούνται τα μαλλιά χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα και να τα ξηραίνουν, ενώ διευκολύνουν και το χτένισμα. Η σύνθεση αυτής της σειράς προσφέρει επιπλέον οφέλη:
Η νέα σειρά του Johnson’s® είναι κάτι παραπάνω από ένα σαμπουάν και ένα conditioner. Με τη σειρά Λαμπερά Μαλλιά το παιδί σας θα απολαύσει ένα διασκεδαστικό μπάνιο, ένα παραμυθένιο χτένισμα και μαλλιά σαν πριγκίπισσας!
Μία «φυσική» στέκα μαλλιών για ένα απόγευμα γεμάτο παιχνίδι και φαντασία –  Λούστε τα μαλλιά της πριγκίπισσάς σας με το σαμπουάν Λαμπερά Μαλλιά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το  conditioner σε σπρέι και αντιληφθείτε αμέσως πόσο μαλακά είναι τα μαλλιά της. –  Χτενίστε τα μαλλιά της και σιγουρευτείτε ότι έχετε κοκαλάκια ώστε να φτιάξετε την πλεξούδα. –  Χτενίστε τα μαλλιά της από την κορυφή έως το πίσω μέρος του κεφαλιού και επιλέξτε ένα τμήμα μαλλιών το οποίο να πηγαίνει από το ένα αφτί στο άλλο. –  Κάντε μια χωρίστρα στη μία μεριά του κεφαλιού και τοποθετήστε όλα τα μαλλιά προς αυτήν την κατεύθυνση. Στο σημείο αυτό, ξεκινήσετε να κάνετε την πλεξούδα αποφεύγοντας να τη σφίξετε πάρα πολύ. –  Χρησιμοποιώντας ένα από τα τσιμπιδάκια, κρύψτε το τελείωμα της πλεξούδας κάτω από τα υπόλοιπα μαλλιά της.