Οι Ελληνικές δημιουργίες κατακτούν τις αγορές του κόσμου.
Η Ελληνική εταιρία Mini Raxevsky εγκαινίασε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ένα ακόμα κατάστημα της αλυσίδας, αυτή την φορά στο Μεξικό.
Με την παρουσία της ιδιοκτήτριας της εταιρίας και σχεδιάστριας Δήμητρας Ραξέβσκυ και του εμπορικού Διευθυντή Γιώργου Μπουλιώνη αλλά και πολλών celebrities όπως η Μεξικάνα ηθοποιού Geraldine Bazan και δημοσιογράφων, έγιναν τα εγκαίνια ενός ακόμα υπέροχου καταστήματος Mini Raxevsky σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Μεξικού στo Centro Comercial MUNDO E», Boulevard Manuel Avila Camacho no.1007.
Τον περασμένο Αύγουστο άνοιξε νέο κατάστημα Mini Raxevsky στo Σύδνεϋ της Αυστραλίας και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο «Bondi Junction Shopping Mall», 500 Oxford Str. Westfield. Η εταιρία έχει ακόμα παρουσία στην Ιταλία, την Κύπρο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία, την Αρμενία, τη Σιγκαπούρη και έπεται συνέχεια.
Επίσης η εταιρία την σαιζόν που διανύουμε Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016-17 ξεκίνησε συνεργασία με ένα μεγάλο αναγνωρισμένο brand στο χώρο της μόδας την εταιρία V19.69 VERSACE Abbigliamento Sportivo SRL Milano Italia.
Τα παιδικά ρούχα Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl θα διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα & στο e-shop Mini Raxevsky στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κομψότητα, ποιότητα, ποικιλία αλλά και προσιτή πολυτέλεια.
Όπως δηλώνει η πρόεδρος και ιδιοκτήτρια της εταιρίας κυρία Δήμητρα Ραξέβσκυ «σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον μια Ελληνική εταιρία εμπλουτίζει τις συλλογές της, γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστική με νέα σχέδια και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προβάλλοντας τις Ελληνικές Δημιουργίες στην διεθνή αγορά».
Και η ανάπτυξη συνεχίζεται…