Tι νέο και υπέροχο συμβαίνει στο κέντρο της Γλυφάδας που συγκεντρώνει τις πιο ξεχωριστές συλλογές για τα πιο ιδιαίτερα παιδιά αλλά και για τις πιο ιδιαίτερες μαμάδες; Με τα πιο funky κομμάτια των καλύτερων διεθνών brands, το Two Monkeys, το νέο παιδικό κατάστημα στη Γλυφάδα, έχει τις πιο μοδάτες και συναρπαστικές προδιαγραφές για να γίνει το αγαπημένο στέκι αγορών σου..
Αν είσαι κι εσύ από εκείνους τους γονείς, νονούς, θείους κ.ο.κ. που σε κάθε γιορτή, και για κάθε αιτία κι αφορμή αναζητάς κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο και για το παιδί αλλά και για εσένα,  τότε το ολοκαίνουργιο κατάστημα της Γλυφάδας που άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Esperides είναι η απάντηση για τους πιο…υποψιασμένους πελάτες και τους πιο χαρούμενους αποδέκτες δώρων.
Η Κρίστη, ιδιοκτήτρια του εντυπωσιακού καταστήματος και απόλυτη γνώστρια της διεθνούς μόδας εδώ και πολλά χρόνια,  φέρνει για τους πελάτες της μόνο ό,τι πιο hot και fashion κυκλοφορεί στην αγορά του παιδικού ρούχου παγκοσμίως.
Εξάλλου η αγάπη της για το παιδί και την παιδική μόδα  είχε ήδη ανθίσει από την περασμένη δεκαετία, αφού είχε ασχοληθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην οικογενειακή επιχείρηση που είχε ήδη ο σύζυγός της Θοδωρής, το «Toys of the World», (το παιχνιδάδικο στο κέντρο της Αθήνας που παλαιότερα είχε βραβεύσει η Athens Voice ως το καλύτερο της Αθήνας με τις πιο ωραίες βιτρίνες).
Η όλη  φιλοσοφία του Two Monkeys, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «οικογενειακή», αφού  οι συλλογές που φέρνει από το εξωτερικό,  απευθύνονται τόσο στο παιδί, καλύπτοντας την γκάμα από 0 έως 16 ετών, όσο και στη μαμά.
Κι όσο πρωτότυπο είναι το όνομά του, άλλο τόσο και περισσότερο πρωτότυπα και μοναδικά είναι τα κομμάτια που φιλοξενεί.. Ας ξεκινήσουμε από τα Minna Parikka με τα γνωστά κουνελοαυτιά που φοράει η Rihanna και η Giselle, που αποτελεί μια από τις best seller μάρκες του. Εδώ θα βρείτε κάποιες συλλογές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στα νότια. Stella McCartney, Little Marc Jacobs, ρούχα και αξεσουάρ, Karl Lagerfeld, Billieblush, Nununu και τα πιο εκλεκτά Philipp Plein Junior. Τις δύο τελευταίες μάρκες τις φέρνει αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα. Φοβερή ιταλική μάρκα είναι και η IL Gufo, ενώ υπάρχουν και τα πιο κολεγγιακά και καθημερινά, τα Αmerican Outfitters.
Μεγάλο κεφάλαιο είναι και τα παπούτσια: Από Blumarine, Philipp Plein και Pepe τα οποία μάλιστα είναι χειροποίητα και νούμερο ένα στην Ιταλία, μέχρι Minna Parikka. Αν πάλι θες αξεσουάρ, θα διαλέξεις από τσάντες, μικρά τσαντάκια, backpack, κομμένα γαντάκια, στέκες, γραβάτες του Karl Lagerferd, μέχρι σκούφους και κασκόλ. Φυσικά, τίποτα δεν είναι κλασικό. Όλα έχουν μια μοναδική πινελιά.
Το Two Monkeys αναδεικνύεται σε επιλογή υπεροχής και για τα αγόρια καθώς εδώ θα βρείτε τα πιο stylish κομμάτια της ομολογουμένως πιο δύσκολης, σε σύγκριση με αυτή των κοριτσιών, αγορίστικης μόδας.
Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα,
Εμπορικό Κέντρο Εσπερίδες,
τηλ. 2130424587