Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των παιδιών! Σίγουρα τα παιχνίδια κάνουν τα παιδικά πρόσωπα να λάμπουν και η αναζήτηση του τέλειου δώρου από γονείς, νονούς, παππούδες και γιαγιάδες έχει ήδη αρχίσει.
Η δυσκολότερη αλλά και ποιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το κατάλληλο  παιχνίδι για κάθε παιδί! Πόσο ασφαλές είναι; Έχει μη τοξικά χρώματα; Ποια είναι η παιδαγωγική αξία και κατά πόσο το δικό μας παιδί θα διασκεδάσει και θα μάθει μέσα από το κάθε παιχνίδι;
Το Toys.gr αγκαλιάζει και προτείνει τα πιο ευφάνταστα, δημιουργικά, εκπαιδευτικά και ποιοτικά παιχνίδια που θα κάνουν τα Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά και παιχνιδιάρικα!
Ξύλινα, βρεφικά, και δημιουργικά παιχνίδια, συνθέτουν το μαγικό κόσμο του Toys.gr και προσφέρουν σε κάθε παιδί το πρώτο στάδιο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης. Αναπτύσσουν και καλλιεργούν την παρατηρητικότητα, τη μνήμη, τη φαντασία και εξελίσσουν τη σκέψη.
Στο κατάστημα θα βρείτε τις πιο αξιόλογες εταιρείες παγκοσμίως, όπως:  Haba, Sigikid, Djeco, Pintoys, Smart Games, Nostalgic Art, Eitech-Teifoc, Ludi, Συλλογή Ανέμη, Svoora, Radio Flyer  και πολλών άλλων.
Εάν στις αρχικές σας σκέψεις είναι τα παιδικά επιτραπέζια τότε έχουμε να σας πούμε ότι αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή! Τα επιτραπέζια παιχνίδια χαρίζουν στιγμές διασκέδασης σε όλη την οικογένεια και βελτιώνουν τις κοινωνικές, αλλά και τις πνευματικές δεξιότητες του παιδιού.
Κουκλόσπιτα και κάστρα δεν λείπουν ποτέ από ένα παιδικό δωμάτιο. Με αυτή τη κατηγορία παιχνιδιών, δίνεται στο παιδί η δυνατότητα να αφήσει ελεύθερη τη φαντασία του φτιάχνοντας μια ιστορία που παίρνει ζωή μέσα από το παιχνίδι.
Τα παιδιά από τη φύση τους αγαπούν τα παιχνίδια ρόλων και τη δυνατότητα που αυτά τους δίνουν να μιμηθούν, να εκφραστούν και να φανταστούν χωρίς όρια.
Η παρέλαση των μουσικών οργάνων ξεκινά! Αφήστε τα παιδιά να ακολουθήσουν το ρυθμό και να μάθουν τις πρώτες νότες μέσα από τα πολύχρωμα μουσικά όργανα που χαρίζουν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.
Για τους μικρούς μας φίλους, πολλές φορές, το πιο ενδιαφέρον σημείο του σπιτιού είναι μια σκηνή παιχνιδιού! Εκεί τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να φανταστούν, να κρυφτούν, να διασκεδάσουν, να ονειρευτούν και να διαβάσουν τα αγαπημένα τους παραμύθια!
Αφήστε το παιδί να εξερευνήσει και να μάθει μέσα από τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, που κρύβουν εκπλήξεις! Εκατοντάδες επιλογές σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες βρίσκονται στο toys.gr και είναι εδώ για να βοηθήσουν τα παιδιά να διασκεδάσουν και παράλληλα να μάθουν για τα χρώματα, τα σχήματα, την ισορροπία, την λεπτή κινητικότητα,  τους ήχους και την αφή.
Το ξύλινο αλογάκι είναι ένα κλασσικό παιχνίδι που αγαπούν όλα τα μικρά παιδιά. Είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι με το οποίο τα παιδιά μπορούν να διασκεδάζουν και να ενισχύουν το συντονισμό, την ισορροπία και την σωματική τους δύναμη.
Τα τρενάκια είναι επίσης ένα κλασικό δώρο Χριστουγέννων.  Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα παιδιά πάντα θα καθηλώνονται μπροστά από τις ράγες, τα μικροσκοπικά τούνελ και τα σταθμαρχεία.
Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με τα πάζλ, που κρύβουν εκπλήξεις! Εκατοντάδες επιλογές από τα πάζλ της Djeco και της Haba, βρίσκονται στο Toys.gr και είναι εδώ για να βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν!
Οι ξύλινες, πλαστικές και μεταλλικές κατασκευές αποτελούν ένα διαχρονικό και δημιουργικό παιχνίδι που απασχολεί τα παιδιά με τις ώρες. Το παιδί θα φτιάξει αυτοκινητάκια, σπίτια, κάστρα, ή κάποια κατασκευή από τη φαντασία του. Μόνο του και απόλυτα συγκεντρωμένο, εξασκώντας ταυτόχρονα τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες.
Ακόμη και τα πιο υπερκινητικά και θορυβώδη παιδιά, αφοπλίζονται μπροστά σε ένα πλήρες, πολύχρωμο και λαχταριστό σετ ζωγραφικής, αφήνοντας τη φαντασία τους να τους συνεπάρει και ξεκινώντας τη δημιουργία του δικού τους παραμυθιού.
Τα βρεφικά παιχνίδια είναι τα «εργαλεία» που χρησιμοποιούν τα μωρά για να μάθουν τον κόσμο! Οι κύβοι ανακάλυψης, οι κουδουνίστρες, οι ξύλινοι κρίκοι οδοντοφυΐας, τα μαλακά παιχνίδια ανακάλυψης, ερεθίζουν τις αισθήσεις των μωρών και βοηθούν στην ανάπτυξη τους.
Σ’ ένα όμορφο διακοσμημένο παιδικό δωμάτιο, τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να φανταστούν, να κρυφτούν, να διασκεδάσουν, να ονειρευτούν και να διαβάσουν τα αγαπημένα τους παραμύθια!
Αξίζει το καλύτερο για τα παιδιά! Ψάξτε να βρείτε αυτό που τους ταιριάζει ξεκινώντας με μια e-βόλτα στο www.toys.gr!