Το attica, το fashion-leading πολυκατάστημα στην Ελλάδα, καλωσορίζει την Gap με νέα σημεία πώλησης στα πολυκαταστήματα attica στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η ολοκληρωμένη γυναικεία, ανδρική, παιδική και βρεφική συλλογή θα είναι πλέον διαθέσιμη στο attica City Link στην Αθήνα και στο attica στην Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης σε ολοκαίνουρια corner σχεδιασμένα να εκφράζουν την μοντέρνα αισθητική της Gap.

Τα νέα corner Gap στα δύο πολυκαταστήματα attica θα διαθέτουν εποχικές συλλογές με βασικά κλασικά και αγαπημένα κομμάτια Gap, GapKids και babyGap, ξεκινώντας με τη νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή 2017. Η παιδική (Gapkids & badyGap) συλλογή διαθέτει μοναδικά εποχικά και όχι μόνο κομμάτια, με χαριτωμένα φορέματα με τούλι για τα κορίτσια έως κομψά polo μπλουζάκια, πουκάμισα και chino σορτς για τα αγόρια καθώς και μικροσκοπικές βαμβακερές μπλούζες με υφασμάτινα παντελόνια και κουκλίστικα φορμάκια για μωρά. 

Tα πολυκαταστήματα attica αποτελούν τη Νο1 επιλογή για shopping σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και η Gap αγαπημένη επιλογή για το ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη urban chic γκαρνταρόμπα. Μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών, οι φίλοι της Gap και των attica θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις νέες συλλογές στους πιο εμβληματικούς προορισμούς  shopping στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!