Το Elatos Resort & Health Club διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρόνια το Elatos Summer Mountain Adventures, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 7-14 ετών στην καρδιά του Εθνικουύ Δρυμού Παρνασσού! Οι άνθρωποι του Resort και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες τους έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα πλούσιο σε δραστηριότητες που στοχεύουν την πνευματική και σωματική εξέλιξη και ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και στην προώθηση αξιών όπως η αλληλοβοήθεια, η αυτοεκτίμηση, η φιλία, η αγάπη και ο σεβασμός για τη Μητέρα Φύση.
Στην εκατό στρεμμάτων έκταση που εκτείνεται το Elatos Resort & Health Club, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με ένα πλήθος δραστηριοτήτων, όπως κολύμβηση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του Resort, αναρρίχηση και flying fox, θα μάθουν την τέχνη διαβίωσης στο δάσος (Βushcraft), θα συμμετέχουν σε εξερευνητική αποστολή και θα ανακαλύψουν τη βαθύτερη σημασία του εθελοντισμού.
Η επαφή με την αγροτική ζωή και την καλλιέργεια της γης, η επίσκεψη σε φάρμα, τα σεμινάρια βοτανολογίας που θα παρακολουθήσουν, η ενασχόληση με τις καλές τέχνες όπως ο χορός, η μουσική, τα μαθήματα εικαστικών (landscape art), η νυχτερινή παρατήρηση των ουράνιων σωμάτων και η δημιουργία comics είναι κάποιες μόνο από τις θεματικές των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει το πρόγραμμα και συναρπάζουν τα παιδιά.
Το καλοκαίρι αποκτά άλλο νόημα για τα παιδιά στο βουνό που μέσα από το Elatos Summer Mountain Adventures θα ανακαλύψουν τη σημασία της φύσης και θα γνωρίσουν νέες πτυχές του εαυτού τους!
Elatos Summer Mountain Adventures 2017
Χρονικές Περίοδοι: 18/6-2/7 & 2/7-16/7
Ηλικίες: από 7-14 ετών
Κόστος: €950 / παιδί
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ.:210 3624292 (κα Κοντοπούλου) e-mail: info@elatosresort.gr