Σχεδιασμένη για ένα σπίτι όμορφο, άνετο και ζεστό η νέα συλλογή Autumn – Winter 2017/18 της Nef-Nef Homeware μετατρέπει κάθε δωμάτιο σε ένα χώρο που απολαμβάνεις να ζεις την κάθε στιγμή.
Εμπνευσμένη από τις αποχρώσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα, εκφράζοντας της διεθνείς τάσεις της μόδας και του design, η νέα συλλογή Nef-Nef Autumn – Winter 2017/18 προορίζεται για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα ζεστασιάς και άνεσης που ονειρεύεστε, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή στο σπίτι. Σχεδιασμένη να ομορφαίνει κάθε δωμάτιο, η νέα συλλογή διαθέτει σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε στυλ, με λευκά είδη που ξεχωρίζουν για την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, φιλικά προς το δέρμα και το περιβάλλον.
Επιλέξτε ανάμεσα στις διαφορετικές σειρές για το υπνοδωμάτιο και εμπιστευτείτε την απαλότητα της υφής σε patterns που ξεχωρίζουν: Florals με λουλούδια που αγαπήσαμε στη μόδα, έντονα μοτίβα και γεωμετρικά prints για ένα μοντέρνο look, σαγηνευτικά λαχούρια και διαχρονικές ρίγες που μοιάζουν σαν να ξεπήδησαν από τα ατελιέ των σχεδιαστών.
Το ροζ, το πράσινο της μέντας και τα γήινα χρώματα πρωταγωνιστούν σε υφάσματα από 100% βαμβάκι, φανελένια σετ, σούπερ μαλακά μακό και πολυτελή βαμβακοσατέν.
Διαλέξτε το τέλειο μαξιλάρι για έναν ξεκούραστο ύπνο, ζεστάνετε την ατμόσφαιρα με μαλακές κουβέρτες και υπέροχα παπλώματα και στρώστε το couvre-lit που εκφράζει το στυλ σας, δίνοντας τη νότα της πολυτέλειας που θα σας αλλάξει τη διάθεση.
Στο καθιστικό οι γήινες αποχρώσεις, οι μαλακές υφές και η γούνα – από τις πιο δυνατές τάσεις στο design – συνθέτουν την ατμόσφαιρα χώρων που τους ζεις, τους μοιράζεσαι και τους απολαμβάνεις κάθε ημέρα, με εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά όπως τα ζακάρ ριχτάρια από φίνα σενίλ νήματα, τα διακοσμητικά μαξιλάρια και τα ράνερ, ή τα χειροποίητα ταπέτα, φτιαγμένα σε αργαλειό…
Στην κουζίνα η διακόσμηση δένει με τη χαρά της ζωής και την απόλαυση της φιλοξενίας, με τραπεζομάντηλα, ράνερ και μαξιλάρια στην παλέτα της γης αλλά και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και με διασκεδαστικά μηνύματα.
Το μπάνιο γαλήνιο και κομψό ξεκουράζει με αφράτες πετσέτες και μπουρνούζια που συμβάλλουν στην αίσθηση χαλάρωσης.
Το παιδικό δωμάτιο γεμίζει ήρωες εμπνέοντας για παιχνίδι και όμορφες ιστορίες ενώ το βρεφικό αποπνέει τρυφερότητα με απαλά παστέλ και σχέδια που αγκαλιάζουν το μωρό σας.
Γνωρίστε τη νέα συλλογή στο www.nef-nef.gr