Το ArGOODaki των Goodys Burger House συνεχίζει και φέτος την πιο τρυφερή ιστορία αγάπης που ξεκίνησε 16 χρόνια πριν, υποστηρίζοντας αυτά τα Χριστούγεννα το έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

Το αγαπημένο σε όλους ArGOODaki, συνεργάζεται φέτος με το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» με στόχο να απαλύνει το παιδικό τραύμα. Συγκεκριμένα, φέτος η δράση της εκστρατείας φιλοδοξεί να ενισχύσει με τον απαραίτητο εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό που θα προσφέρει το ArGOODaki των Goody’s Burger House, τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και την Α’ Παιδιατρική Κλινική.

Το ArGOODaki,  ο θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House ξεκίνησε το 2002 με πηγή έμπνευσης την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των παιδιών. Από τότε έως και σήμερα έχει επικεντρώσει το έργο του σε 3 βασικούς άξονες, στην εκπαίδευση, τη σίτιση και την ιατρική μέριμνα. Χάρη στην προσπάθεια αυτών των ετών, το ArGOODaki έχει καταφέρει να αφήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα με ολοκληρωμένα έργα που σχετίζονται με τον εξοπλισμό νοσοκομειακών μονάδων της χώρας, την ανέγερση και ανακατασκευή σχολικών μονάδων αλλά και την κάλυψη σημαντικών αναγκών σίτισης.

Όπως αναφέρει ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager των Goody’s: «Το ArGOODaki των Goody’s Burger House συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια ενεργής προσφοράς και αγάπης για παιδιά. Από το 2002 έως και σήμερα έχουμε σταθεί δίπλα σε περισσότερα από 15.000 παιδιά, προσφέροντας πάνω από 4.000.000€ σε έργα και δράσεις αποκλειστικά αφιερωμένα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Φέτος το ArGOODaki και όλοι οι φίλοι του, θα σταθούμε δίπλα στο Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

H Πρόεδρος του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» κα Natasha Clive-Βρέκοσι δήλωσε για την συνεργασία με το ArGOODaki: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το ArGOODaki των Goody’s Burger House ως αρωγό στο έργο μας, από το οποίο έχουν επωφεληθεί πάνω από 340.000 παιδιά έως σήμερα. Σκοπός του Σωματείου μας είναι η πρόληψη των παιδικών ατυχημάτων, η άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και η αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας, μέσα από την αναβάθμιση και τον εξοπλισμό των Παιδιατρικών Τμημάτων των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Ελλάδος».

Ας αγκαλιάσουμε και φέτος όλοι το ArGOODaki, δίνοντάς του δύναμη να συνεχίσει το ταξίδι του δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, με δύο τρόπους:  

·         Με κάθε γεύμα ArGOODaki επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε συλλεκτικά δώρα: το αγαπημένο μας αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, ένα παιδικό σετ φαγητού, ένα κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών, ένα μαξιλαράκι στο σχήμα του αγαπημένου ήρωα argoodaki.

·         Εκφράζοντας τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας με τα ανανεωμένα emojis που δημιουργήθηκαν ειδικά για το ArGOODaki.. H εφαρμογή ArGOODaki emojis είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store (http://itunes.apple.com/app/id1156189377 & το Google Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.goodies.argoodakiemojis)