Η συλλογή Living της Nef-Nef Homeware εμπνέει να ζεις όμορφα, να μοιράζεσαι και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Συνδυάστε την με τη σειρά Christmas και διαμορφώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού με γιορτινό πνεύμα.
Μια κουβέρτα να σε αγκαλιάζει, τα μαξιλάρια για να βουλιάζεις στον καναπέ σου, το ριχτάρι που θα σου αλλάξει τη διάθεση, το Xmas runner που θα στρώσεις στο τραπέζι, τα στολίδια και τα αξεσουάρ που θα φωτίσουν τη διακόσμηση.
Η συλλογή Living της Nef-Nef Homeware εμπνέει για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα θαλπωρής σε χώρους όμορφους και φιλόξενους που απολαμβάνεις να ζεις. Η παλέτα του χειμώνα ζεσταίνει το καθιστικό, τα μαξιλάρια προσδίδουν στυλ και άνεση, ενώ οι λεπτομέρειες – φούντες, pom pom και κρόσσια -εκφράζουν δημιουργική άποψη.
Οι γήινες αποχρώσεις, οι φυσικές υφές, η γούνα και το βελούδο πρωταγωνιστούν σε μαλακές κουβέρτες καναπέ, για στιγμές χαλάρωσης και βραδιές με φίλους και αγαπημένους.
Για τις festive πινελιές επιλέξτε από τη σειρά Christmas της Nef-Nef Homeware με ιδιαίτερα στολίδια, τραπεζομάντηλα και runner, μαξιλάρια και πετσέτες, που σας βάζουν σε γιορτινή διάθεση στολίζοντας με αστέρια, τάρανδους, δεντράκια, χιονονιφάδες ευχές-πολλές ευχές – και festive χρώμα το σπίτι.
Γνωρίστε τη συλλογή στο www.nef-nef.gr