Όταν γινόμαστε πρώτη φορά μαμάδες, έχουμε πολλές απορίες για το πώς θα αναπτυχθεί σωστά το παιδί μας. Η πρώτη απάντηση που μας έρχεται στο μυαλό είναι με το γάλα που αποτελεί την πιο πλούσια πηγή ασβεστίου για τα μικρά παιδιά.
Αλλά καθώς μεγαλώνουν και αναπτύσσονται ποιο γάλα καλύπτει τις εκάστοτε ανάγκες τους;
Το γάλα είναι απαραίτητο στα μικρά παιδιά ήδη από την πρώτη στιγμή της ζωής τους αφού με αυτό τρέφονται. Ωστόσο, το γεγονός ότι μεγαλώνουν και μπορούν να αναπτυχθούν και με τη βοήθεια άλλων τροφών, δε σημαίνει πως πρέπει να αποκλείσουμε το γάλα από την καθημερινότητά τους. Το ακριβώς αντίθετο, ακόμη και μετά το πρώτο έτος της ηλικίας τους είναι ανάγκη να δίνουμε στα παιδιά μας εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά γάλατα που να ανταποκρίνονται στις αναπτυξιακές τους ανάγκες.
Τα νήπια και τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας χρειάζονται κάθε θρεπτικό συστατικό για να μεγαλώσουν σωστά και ολοκληρωμένα και να χτίσουν γερές βάσεις στον οργανισμό τους. Ωστόσο, δεν αρκούν μονάχα οι στερεές τροφές για να το επιτύχουν αυτό και δεν τις τρώνε και όλα τα παιδιά. Γι’ αυτό υπάρχουν τα εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος της Nestlé και αντιστοιχούν στις ανάγκες του κάθε παιδιού ανάλογα με την ηλικία του.
Τα ροφήματα γάλακτος Nestlé Junior 1+, Junior 2+ και School εκτός από την υψηλή θρεπτική τους αξία, έχουν και υπέροχη γεύση. Τρία γεύματα Nestlé είναι αρκετά για να καλύψουμε τις ημερήσιες ανάγκες τους.
Μεγαλώνοντας τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από σίδηρο, βιταμίνη D, βιταμίνη C, φολικό οξύ και πολλά ακόμη συστατικά που είναι απαραίτητα για όλους μας και πόσο μάλλον για να ένα μικρό παιδί που βρίσκεται τώρα στην ανάπτυξη.

Ποιο γάλα όμως πρέπει να του δώσουμε; • Αν το παιδάκι μας βρίσκεται στο πρώτο χρόνο της ηλικίας του, το Nestlé Junior 1+ θα του χαρίσει 85% σίδηρο, 100% ασβέστιο, 13 βιταμίνες και μέταλλα (3 γεύματα την ημέρα των 240 ml). • Στο δεύτερο χρόνο της ηλικίας του, το Nestlé Junior 2+ μας καθησυχάζει αφού του προσφέρει σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη D, 13 βιταμίνες και μέταλλα (3 γεύματα την ημέρα των 210 ml).

• Το παιδί που βρίσκεται ήδη στον τέταρτο χρόνο της ηλικίας του με το Nestlé School προσλαμβάνει το 55% του σιδήρου που χρειάζεται, ασβέστιο, βιταμίνες και μέταλλα (3 γεύματα την ημέρα των 210 ml).

Οι ανάγκες των παιδιών μας πάντα θα είναι η προτεραιότητά μας, γιατί όλοι θέλουμε να μεγαλώνουμε υγιή και γερά παιδιά, γεμάτα ενέργεια και δύναμη.

Με τη Nestlé μεγαλώνουμε παρέα… με τις ανάγκες των παιδιών μας!
sponsored by Nestlé