Αν έπρεπε να περιγράψουμε με τρεις λέξεις το My Playce θα λέγαμε: Παιχνίδι, Δημιουργία, Εκπαίδευση.

Και αυτό γιατί το My Playce είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για παιδιά από 16 μηνών έως 7 ετών για να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά. Σε ένα ιδιαίτερα ασφαλή και χαρούμενο περιβάλλον, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αποκτώντας νέα ερεθίσματα και γνώσεις.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του My Playce σχεδιάζει και εφαρμόζει ποικιλία προγραμμάτων, με στόχο την ανάδειξη των οπτικοκινητικών, των κοινωνικών και των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της αυτοεκτίμησης και της ανεξαρτησίας τους. Στόχος των προγραμμάτων είναι το παιδί να καλλιεργήσει όλες εκείνες τις δεξιότητες και να λάβει τα ερεθίσματα εκείνα που το βοηθούν να μάθει τη ζωή και να αγαπήσει τη γνώση.
Αλλά και οι γονείς είναι στο «παιχνίδι», αφού έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και τη δημιουργικότητα του παιδιού τους.  Στο My Playce δίνεται προτεραιότητα στο παιδί και την ανάπτυξή του. Για το λόγο αυτό παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων από εξειδικευμένους επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και τους γονείς.
Τώρα και στην Παλλήνη
Φέτος τον Σεπτέμβριο, τα MyPlayce θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας, το My Playce Pallini, το πέμπτο στη σειρά.
Το πάθος της συγγραφέως  Ίρμης Μητροπούλου για το My Playce γεννήθηκε όταν ξεκίνησε να στέλνει τον δίχρονο γιο της στο My Playce Ψυχικού το 2012. Η Ίρμη παρακολουθούσε από κοντά την ανάπτυξη του παιδιού της σε κοινωνικές δεξιότητες-κλειδιά, την καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης, καθώς και το να αποκτά την όρεξη για γνώση και ανακάλυψη. Χάρη στα διαδραστικά μαθήματα στα οποία απολάμβανε την πλήρη προσοχή των παιδαγωγών του, ο μικρός «άνθισε» και εξελίχθηκε σε κάθε επίπεδο.

Καθοδηγούμενη από τον ενθουσιασμό της η Ίρμη πέρασε στο επόμενο βήμα, αυτό της επέκτασης του ήδη πετυχημένου My Playce, στην ανατολική Αττική, και συγκεκριμένα στην Παλλήνη,σε έναν ιδιαίτερα μεγάλο χώρο. Το εν εξελίξει My Playce Pallini θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 23 Σεπτεμβρίου,  με ένα πάρτυ εγκαινίων

Χρησιμοποιώντας ως έμπνευση τον ανοιχτό χώρο, που αντιπροσωπεύει την έννοια της ελευθερίας για μικρούς και μεγάλους, το My Playce Pallini ορίζει, με αυτό τον τρόπο, την ιδιαίτερη ταυτότητά του.  Στον προνομιακό αυτό χώρο, δεν χάνει κανείς την αίσθηση του έξω, ακόμα και όταν βρίσκεται  μέσα!
Το Πρόγραμμα του My Playce Pallini
Το My Playce Pallini θα προσφέρει από τις 28 Σεπτεμβρίου, πρωινά και απογευματινά προγράμματα στην ίδια δοκιμασμένη συνταγή του My Playce family, που έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των μεγάλων κα την αγάπη των μικρών.
Οι εγγραφές ξεκινούν στις 21 Σεπτεμβρίου
Όλα τα προγράμματα των κέντρων πραγματοποιούνται από έμπειρους, εκπαιδευμένους παιδαγωγούς και γυμναστές και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 16 μηνών έως 7 ετών.
Στο My Playce Pallini θα προσφέρονται τα ήδη αγαπημένα μαθήματα:
−      Μικροί πρωταθλητές (γυμναστική)
−      Μικροί σκούφοι (μαγειρική)
−      Μικροί Πικάσο (ζωγραφική)
−      Μικροί συνθέτες (μουσική)
−      Playgroup αγγλικών
−      Χορός
−      Θεατρικό παιχνίδι
−      Judo
−      Fairytale Time
Επιπλέον, στο My Playce Pallini, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους:
∙      Ένα παιδικό κομμωτήριο που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, φροντίζοντας το στυλ των μικρών.
∙      Ένα κατάστημα παιχνιδιών, όπου οι οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία αγοράζοντας εκπαιδευτικά – δημιουργικά παιχνίδια να μεταφέρουν την χαρούμενη ατμόσφαιρα του My Playce στο σπίτι!
Και όλα αυτά μέσα σε ένα γεμάτο φως, κέφι και ερεθίσματα για γνώση και διασκέδαση ανοιχτό χώρο!
My Playce: Παιδικά party

Το My Playce διοργανώνει παιδικά party για εσάς στους χώρους του ή έρχεται με τους έμπειρους παιδαγωγούς και εμψυχωτές στο δικό σας χώρο. 

Από την πρόσκληση μέχρι την τούρτα … τα έπιπλα, τα μπαλόνια, τη διακόσμηση, το φαγητό… μα πάνω από όλα τις ιδέες! Το πόσο θέλετε να ασχοληθείτε είναι στο χέρι σας – Μπορούμε να είμαστε δίπλα σας λίγο ή πολύ. Tailor made εργαστήρια, βασισμένα στη θεματολογία του δικού σας party και στην ηλικία του παιδιού σας. Δημιουργικά εργαστήρια, ομαδικά παιχνίδια και διασκέδαση με πάντα δημιουργικό τρόπο. Και όλα αυτά πάντα με επίκεντρο το δικό σας παιδί και την αγάπη του My Playce προς αυτό!

Βρείτε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στο www.myplayce.gr
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις:
My Playce Pallini:  Μαραθώνος 130, Παλλήνη 15351, τηλ.: 210 666 7540
e-mail: pallini@myplayce.gr

myplayce @ Psychico, Ανδριανείου 44, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210-6727630

myplayce @ Erithraia, Εκάλης 37, Ν. Ερυθραία, τηλ. 210-8076110

myplayce @ Glyfada, Ελευθερίου Βενιζέλου 32, Γλυφάδα, τηλ. 210-9601365

myplayce @ Κolonaki, Δεινοκράτους 85, Κολωνάκι, τηλ. 211-2159454