Έξυπνο;Δημιουργικό;Αυθόρμητο;Παιχνιδιάρικο; Αλήθεια εσείς πώς θα χαρακτηρίζατε το παιδί σας;  Όλοι ξέρουμε πως η προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς και της σκέψης των παιδιών εξαρτώνται άμεσα από τον χώρο στον οποίο μεγαλώνουν. Η ΙΚΕΑ γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη σημαντικότητα αυτή μέσα από έρευνες που έχει πραγματοποιήσει για τη ζωή των οικογενειών μέσα στο σπίτι, δημιούργησε τον πιο έξυπνο τρόπο για να ανακαλύψετε τον χαρακτήρα του παιδιού σας ή να τον επιβεβαιώσετε μαζί με αυτό… μέσα από το  IKEA Heroes! Βρείτε τον χαρακτήρα του δικού σας μικρού ήρωα και το παιχνίδι ΙΚΕΑ που του αντιστοιχεί, γράψτε το όνομα του και διασκεδάστε ελεύθερα με ένα παραμύθι όπου θα πρωταγωνιστεί…το ίδιο το παιδί σας! 

Ένα παραμύθι που θα γίνει αφορμή να αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας με το παιδάκι σας, που θα εξάψει τη φαντασία του και θα το κάνει να αναγνωρίσει τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του.

Τελικά αυτό δεν είναι και το νόημα του ίδιου παιχνιδιού; Η αγάπη, ο ενθουσιασμός, η χαρά της ίδιας της ζωής; Για αυτό ας φροντίσουμε οι εμπειρίες, τα βιώματα, οι αναμνήσεις των δικών μας μικρών ηρώων να είναι γεμάτες παιχνίδι, χαρά, χαμόγελο, ευχάριστες εκπλήξεις!

H IKEA ακολουθώντας τη φιλοσοφία της που είναι να φροντίζει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών και να δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον για αυτά, υλοποιεί τη δράση «ΣΤΑΘΜΟΙ ΧΑΡΑΣ». Στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η ΙΚΕΑ, παρέχει τον εξοπλισμό για την ανακαίνιση δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών. Μέχρι σήμερα μάλιστα έχει διαθέσει προϊόντα αξίας 150.000 ευρώ σε πάνω από 25 Σταθμούς σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα και έχει διαμορφώσει λειτουργικούς χώρους, όπου περισσότερα από 500 παιδιά μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές. Το 2016, η ΙΚΕΑ θα συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς». Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2016 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει 10 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας προϊόντα ΙΚΕΑ αξίας πάνω από 200.000 ευρώ.

Η ΙΚΕΑ και ο Όμιλος FOURLIS πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο. Γι’ αυτό και δε θα σταματήσουν ποτέ να προσπαθούν για εκείνα.  

Για να ανακαλύψετε και εσείς το χαρακτήρα του δικού σας ήρωα και να απολαύσετε μαζί του ένα μοναδικό παραμυθάκι, μπείτε εδώ