Πριν από λίγο καιρό σχεδόν ολόκληρο το ίντερνετ είχε μπει στη διαδικασία να εντοπίσει τον μικρό πρόσφυγα που εμφανιζόταν σε διάφορες φωτογραφίες να φορά περιχαρής μια φανέλα του αστέρα της μπάλας, Lionel Messi, παρόλο που ήταν φτιαγμένη απλώς από μια πλαστική σακούλα.  
Κι αν τότε ήταν μια φορά χαρούμενος, με το γεγονός πως φορούσε το νούμερο του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, σήμερα που φορά μια αυθεντική φανέλα του Messi, και μάλιστα, με αφιέρωση πάνω της, η λέξη «ευτυχισμένος» ίσως είναι λίγη για να περιγράψει το πως νιώθει.  
Ο Murtaza Ahmadi, που εντοπίστηκε, μετά από ενδελεχές ψάξιμο των χρηστών στα social media, να ζει στο Αφγανιστάν κρατά πλέον στα χέρια του, όχι μία αλλά δύο φανέλες και μια μπάλα επίσης, όλα με την υπογραφή του Messi πάνω, μετά από πρωτοβουλία της UNICEF που ήρθε σε επαφή με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.   «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πως πω είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη Ζώη του γιου μου» είπε ο πατέρας του Arif Ahmadi στο CNN, που συμπληρώνει πως από τότε που πήρε τις φανέλες τις φοράει όλη μέρα.  Όπως αφηγείται ο ίδιος, η πλαστική φανέλα φτιάχτηκε γιατί δεν μπορούσε, όπως εξήγησε τότε στον 5χρονο γιο του, να του αγοράσει μια αυθεντική. «Θυμάμαι πως έκλαιγε για μέρες γι’ αυτό και ο αδερφός του αποφάσισε να του φτιάξει μία από πλαστική σακούλα για να τον κάνει λίγο χαρούμενο. Με το που την φόρεσε σταμάτησε αμέσως να κλαίει» σημειώνει.  
Όσο για τον μικρό Murtaza Ahmadi, του έχει κάνει μεγάλη εντύπωση που τον γνωρίζει αυτή τη στιγμή ολόκληρος ο πλανήτης αλλά μένει πιστός στο είδωλό του. «Αγαπώ τον Messi, τον αγαπώ πάρα πολύ» είπε στο CNN, προσθέτοντας πως ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής όταν μεγαλώσει αλλά… να πηγαίνει και στο σχολείο.  
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Αφγανιστάν είπε πως έχει έρθει σε επαφή με το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Messi προκειμένου να καταφέρουν κάποια στιγμή ο μικρός να γνωρίσει από κοντά το είδωλό του, αλλά όλα εξαρτώνται από το πρόγραμμα του διάσημου ποδοσφαιριστή.  
Πηγή: www.lifo.gr