Τα παιδιά από τη στιγμή που ξεκινούν να περπατούν είναι πολύ πιθανό να πέσουν και να χτυπήσουν. Στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι τα περισσότερα παιδικά ατυχήματα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των πρώτων 3 χρόνων της ζωής τους. Σε αυτές τις ηλικίες απαιτείται όχι μόνο μεγάλη προσοχή και σωστή πρόληψη αλλά και άμεση επέμβαση από τον ειδικό σε περίπτωση τραυματισμού.
Εάν το παιδί τραυματιστεί, το τραύμα μπορεί να καταλήξει σε μία πληγή για την οποία να μην είμαστε σίγουροι αν χρειάζεται απλά μια επουλωτική αλοιφή ή κάτι περισσότερο. Για παράδειγμα αν το τραύμα είναι σε σημείο που δεν αφήνει την πληγή να κλείσει, π.χ. γόνατο ή αγκώνες ή αν η πληγή δείχνει να είναι αρκετά βαθιά τότε καλό είναι  να μεταφέρουμε το παιδί στο γιατρό άμεσα, καθώς είναι ο μόνος αρμόδιος για να εκτιμήσει αν το παιδί χρειάζεται ράμματα. Στην περίπτωση που το τραύμα είναι πιο επιφανειακό και δεν χρειάζεται ράμματα: Καθαρίστε το τραύμα με ένα μαλακό πανάκι με νερό, ξεκινώντας από τις άκρες του τραύματος και με απαλές κινήσεις απομακρυνθείτε από αυτό. Αν τρέχει πολύ αίμα τοποθετήστε μια αποστειρωμένη γάζα ή ένα καθαρό μαντίλι και πιέστε γερά και σταθερά την πληγή. Συνήθως πέντε λεπτά είναι αρκετά για να σταματήσει η αιμορραγία. Όταν σταματήσει η αιμορραγία μπορείτε να εφαρμόσετε την κατάλληλη επουλωτική αλοιφή, η οποία θα βοηθήσει να επουλωθεί το τραύμα και θα επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος. Τέλος, καλύψτε με αποστειρωμένη γάζα ή τραυμαπλάστ.
Το Repaderm είναι ένα διάφανο, άοσμο gel με αποδεδειγμένη επουλωτική & καταπραϋντική δράση. Περιέχει ένα συγκεκριμένο εκχύλισμα καλαμποκιού (GMO-Free) που φύεται στο νησί Hokkaido της Ιαπωνίας με άριστες επουλωτικές ιδιότητες. Διεγείρει την παραγωγή των ινοβλαστών, επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος και βελτιώνει την επουλωτική διαδικασία. Επίσης περιέχει σιλανόλες υαλουρονικού οξέος με αποδεδειγμένη αναγεννητική, αντιφλεγμονώδη και ενυδατική δράση καθώς και αντισηπτικούς / αντιβακτηριακούς παράγοντες.
Συνολικά, η σύνθεση του Repaderm αποτρέπει τις επιμολύνσεις, επουλώνει γρήγορα και ανακουφίζει το δέρμα. Γενικότερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια σε :
• μικροχειρουργικές επεμβάσεις του δέρματος, επεμβάσεις αισθητικής κλπ • θεραπείες ακμής χωρίς να αφήνει σημάδια • τραύματα – εκδορές – κατακλίσεις • εγκαύματα, ιδιαίτερα μετά από Laser ή χημικά peeling • ραβδώσεις σε όλο το σώμα
Δεν αφήνει λιπαρότητα – Δεν κολλάει – Δεν περιέχει άρωμα και χρωστικές ουσίες.
Θα το βρείτε στα Hondos Center, σε επιλεγμένα φαρμακεία & σε ηλεκτρονικά καταστήματα.
Αποκλειστική διάθεση: «ΙΝΠΑ Α.Ε.», τηλ.: 2310-951.709, 210-80.25.014
  Ακολουθήστε μας στο facebook