Η ιδέα για την ίδρυση της Cosy Corner το 2005, γεννήθηκε από την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε μια ζεστή φωλιά για τη νέα οικογένεια. Οχτώ χρόνια αργότερα, συνεχίζουμε με υπευθυνότητα να αναζητούμε και να σας προσφέρουμε προϊόντα που θα διευκολύνουν το δύσκολο έργο σας ως νέοι γονείς, που ήταν άλλωστε και το όραμά μας από την ίδρυση της εταιρείας μας. 

Το 2013, παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας για τη δημιουργία μιας «ζεστής γωνιάς» (Cosy Corner) στο σπίτι σας, προσφέροντάς σας εύχρηστα, πρακτικά και πρωτότυπα προϊόντα για όλη την οικογένεια. Στο πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα για νέους γονείς, θα βρείτε μία πλούσια γκάμα από προϊόντα: είδη ασφαλείας, υγιεινής & μπάνιου, φαγητού, αξεσουάρ αυτοκινήτου & καροτσιού, παιχνίδια, παιδικά ρούχα, ρούχα εγκυμοσύνης, δώρα για το σπίτι & φίλους, είδη για παιδικό πάρτι, αυτοκόλλητα τοίχου, κλπ. 

Θα χαρούμε να σας δούμε σε ένα από τα Σημεία Παραλαβής μας (Χαλάνδρι: Δουκίσσης Πλακεντίας 18 & Κέας, Γλυφάδα: Βασιλέως Γεωργίου Β’7), να σας ακούσουμε στο τηλέφωνο ή να λάβουμε την παραγγελία σας από την ιστοσελίδα μας.

www.cosycorner.gr                                                                                                                Τηλ.: 210 6254413 / 210 8002139 (9.00-19.00),                                                                 Φαξ: 210 8002138                                                                                                           e-mail: info@cosycorner.gr