Η καθημερινή ανάγκη κάθε γονιού, είναι να παρέχει στο παιδί του ότι καλύτερο μπορεί. Να του προσφέρει προϊόντα ασφαλή, εκπαιδευτικά, ποιοτικά από καλά υλικά και εύκολα στη χρήση.   
Στο www.bounitsa.gr, (μετά από μακροχρόνια έρευνα), έχουμε καταλήξει σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρουν όλα τα παραπάνω. Πρόκειται για προϊόντα υποδειγματικής ποιότητας που δεν θα βρείτε εύκολα Online. Οι περισσότερες εταιρίες που συνεργαζόμαστε, μπορεί να εμφανίζονται τώρα στην ελληνική αγορά, αλλά έχουν δοκιμαστεί στην Σκανδιναβία πολλά χρόνια (πρωτοπόρος σε είδη για το μωρό σε προδιαγραφές ασφαλείας), στην Αγγλία ή την Γαλλία (ιδιαίτερα προσεκτικοί στο design και την λειτουργικότητα ενός προϊόντος). Στο site μας, παράλληγλα θα βρείτε και κάποια από τα πλέον ποιοτικότερα Ελληνικά προϊόντα!
Πρώτος κανόνας επιλογής ενός προϊόντος είναι να έχει να προσφέρει στο παιδί μας κάτι πέρα από λειτουργικότητα, ενδιαφέροντα ερεθίσματα που θα βοηθήσουν να αναπτύξει δεξιότητες και να εκπαιδευθεί με τον καλύτερο τρόπο! Τα αξεσουάρ μας πληρούν ευρωπαϊκά στάνταρ και κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με τις τελευταίες διατάξεις των σχετικών κανονισμών!
Κάντε «κλικ» στο  www.bounitsa.gr και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να προσφέρετε διασκέδαση, ασφάλεια και ποιότητα στην καθημερινότητα του μωρού σας.
Τηλ.: 2130 366292
email : info@bounitsa.gr

*  Παραλάβετε τα προϊόντα σας χωρίς χρέωση Σαχτούρη 50, Χαλάνδρι, 15232