Πρωινή παιδική ψυχαγωγία -€5/ημέρα! Εκμεταλλευτείτε τον χώρο μας και το έμπειρο προσωπικό μας και φέρτε τα παιδιά σας τα παίξουν και να κοινωνικοποιηθούν. Ο συνοδός  μπορεί να επιβλέπει το παιδάκι του από τις οθόνες του bistrot μας, δίπλα στο αναμμένο τζάκι ή τον καταπράσινο κήπο μας, απολαμβάνοντας το καφεδάκι του, το snack ή και το καθημερινό φαγητό στον χώρο μας! Το καθημερινό μας φαγητό, μπορείτε επίσης να το παραγγέλνετε καθημερινά και σε πακέτο για το σπίτι! – από €3,50/μερίδα  Funmily Bistrot – Café Εκμεταλλευτείτε τα οικογενειακά μας πακέτα και κερδίσετε την είσοδο των παιδιών! Βγείτε από το σπίτι σας κι ελάτε να περάσετε καλά με όλη σας την οικογένεια. Το Funmily είναι ένας χώρος οικογενειακής ψυχαγωγίας που προσφέρει διασκέδαση στα παιδιά και χαλάρωση στους μεγάλους. Δεν είναι απλά ένας παιδότοπος, είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος ο οποίος σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που προσφέρονται έχει ως σκοπό την ψυχαγωγία και τη δημιουργία ευχάριστων στιγμών για κάθε επισκέπτη ανεξαρτήτως ηλικίας.   Funmily party –παιδικό πάρτι 40 ατόμων από €300 Εκμεταλλευτείτε την πείρα μας, τον χώρο μας, την ποιότητα του φαγητού και των υπηρεσιών μας, την ασφάλεια που σας παρέχουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές   Εκμεταλλευτείτε την ποιότητα του Funmily ΚΑΙ στο σπίτι σας! Μενού 40 ατόμων + 10 μπαλόνια με ήλιον €170 ( για πληροφορίες καλέστε στο 210 8105300)

Summer Day Camp Από 17 Ιουνίου ’13 έως και 19 Ιουλίου ’13, τo Funmily πραγματοποιεί για 4η χρονιά το Funmily Summer Day Camp! Ο αριθμός των παιδιών είναι ιδιαίτερα περιορισμένος! Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να ενταχθεί το παιδί σας στο πρόγραμμα, μπορείτε ΑΜΕΣΑ να μας αποστείλετε συμπληρωμένες τις επισυναπτόμενες αιτήσεις! Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας! Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε εδώ

Funmily – Εκμεταλλευτείτε τον χώρο μας για όλες σας τις στιγμές σας που θα σας μείνουν αξέχαστες. Παιδότοπος- Βαφτίσεις-Catering- Summer camp Διεύθυνση: Οδός Πεντέλης 114, Μαρούσι Χειμερινό ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:00-16:00 Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00 Σάββατο και Κυριακή    10:00-22:00 Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 8105300 e-mail funmily@funmily.gr Επισκεφθείτε την ιστοσελίδας μας www.funmily.gr Κάντε like στο facebook για να ενημερώνεστε για τις απίστευτες προσφορές μας.