Παιδικά Πάρτι στην Παραμυθοχώρα (για παιδιά 2-12 ετών) Το Art N’ Party δημιουργεί πάρτι ανάλογα με τα ενδιαφέροντα της ομάδας των παιδιών, την ηλικία και τις εμπειρίες τους. Εμψυχώτριες θεατρικού παιχνιδιού με θεατρικά κοστούμια ειδικά σχεδιασμένα για το κάθε πρόγραμμα, έμπειροι παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, κουκλοπαίχτριες, μουσικοί θα κάνουν τα πάρτι σας και πάλι να ξεχωρίσουν με τον πιο όμορφο και δημιουργικό τρόπο. Η ομάδα μας σας υποδέχεται στην Παραμυθοχώρα και κάνει το πάρτι σας πραγματικά παραμυθένιο προσφέροντας ποιοτική διασκέδαση στα παιδιά: – Κουκλοθεατρική παράσταση – Εργαστήρι εικαστικών, κατασκευή κούκλας – Δρώμενα με κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων – Θεατρικό παιχνίδι – δραματοποίηση – Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής – Παντομίμα – παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού – Θεατρικά δρώμενα με θέατρο σκιών και τεχνικές μαύρου θεάτρου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα βασικά προγράμματα της Παραμυθόχωρας και να το προσαρμόσουμε στο πάρτι σας ώστε να γίνει ακόμη πιο πρωτότυπο… • Κουκλοθεατρική παράσταση ‘Οι περιπέτειες του Πινόκιο’ • Εργαστήρι τεχνών • Μαγικό χαλί • Εργαστήρι εικαστικών Παραμυθένια Πάρτι στον χώρο σας (για παιδιά 2-12 ετών) Η ομάδα μας έρχεται στο χώρο σας με έμπειρους παιδαγωγούς, θεατρολόγους, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού για να κάνουν το πάρτι σας ξεχωριστό και δημιουργικό, βασισμένο στα ενδιαφέροντα του παιδιού σας. Οι εμψυχώτριες μας, με θεατρικά κοστούμια, κούκλες ανθρώπινων διαστάσεων, αξεσουάρ που ξεπηδούν από τη μαγική τους βαλίτσα, χρωματιστές ομπρέλες, face painting, όμορφες μουσικές, γαϊτανάκια, σχηματίζουν μαγικές εικόνες στο χώρο σας. Με το θεατρικό παιχνίδι, τα ομαδικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια δίνουν ζωντάνια και χαρά στα παιδιά. Το πάρτι στο χώρο σας μπορεί να γίνει πιο ιδιαίτερο προσθέτοντας κάποιες από τις παρακάτω δραστηριότητες: • Κουκλοθεατρική παράσταση • Αφήγηση παραμυθιού και δραματοποίηση με αξεσουάρ που φοράνε τα παιδιά • Εργαστήρι κατασκευής κούκλας • Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής • Εργαστήρι ζωγραφικής και κατασκευής σουπλά. Ειδικές προσφορές στα πάρτι εντός και εκτός Παραμυθοχώρας Παραμυθοχώρα Κουκλο-θεατρική Ομάδα Κιβωτός Μύθων, Αναπαύσεως 14, Μετς, τηλ.: 2109216346 – 6936655925 -927, Site: www.paramithohora.gr, Mail: info@paramithohora.gr

Σαββατιάτικα Πρωινά στην Παραμυθοχώρα
Παραμύθια με το μαγικό χαλί, για παιδιά 2-7 ετών και γονείς
Αγαπημένα κλασικά παραμύθια ομορφαίνουν τα Σαββατιάτικα πρωινά μας στην Παραμυθοχώρα. Σας περιμένουμε τον Φλεβάρη να ταξιδέψουμε με το μαγικό χαλί και να ζωντανέψουμε «Τον Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι», τη «Χρυσομαλλούσα και τις 3 αρκούδες», τον «Τζίτζικα και τον Μέρμηγκα» και το «Ταξίδι στην Χώρα της Αποκριάς». Βγάλτε τα παπούτσια σας, πιάστε το χεράκι του παιδιού σας και ανεβείτε στο «μαγικό μας χαλί» για να πετάξουμε μαζί και να ανακαλύψουμε τα μυστικά των κλασικών παραμυθιών. Κάθε Σάββατο θα μας ταξιδεύει κι ένα διαφορετικό  παραμύθι.
• Σάββατο 01/02/2014 «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι»
• Σάββατο 08/02/2014 «Η Χρυσομαλλούσα και οι 3 αρκούδες» 
• Σάββατο 15/02/2014 «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας»
• Σάββατο  22/02/2014 «Ταξίδι στην Χώρα της Αποκριάς»: Φορέστε τις αποκριάτικες στολές σας   και ελάτε να ταξιδέψουμε με το μαγικό χαλί της Αποκριάς.

Ώρες εργαστηρίων: 11.00-12.00 & 12.15 – 13.15
Κόστος συμμετοχής: 7€
*Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Διεύθυνση: Αναπαύσεως 14 Τυρταίου 1, Μετς, τηλ.: 210-9216346, 6936-655925-7, www.paramithohora.gr