Βάφτιση

Μαρία Ξερικού

Γλυκές δημιουργίες
Μαρία Ξερικού
25 χρόνια γλυκών δημιουργιών! 

Ανέκαθεν η Μαρία Ξερικού πίστευε πως καθετί το φανταστικό, καθετί το ονειρώδες, μπορεί να υλοποιηθεί αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Με γνώμονα αυτό, μετουσίωσε την φαντασία σε δημιουργία, την ιδέα σε τέχνη.

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που για πρώτη φορά άρχισε να πλάθει ιδέες και να δημιουργεί όνειρα φτιαγμένα από ζάχαρη. Πάνω απ' όλα όμως, αυτό που κάνει τη σχέση ξεχωριστή είναι πως έδινε και συνεχίζει να δίνει ένα ιδιαίτερο τόνο στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών σας, όπως είναι η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους, η βάφτιση και αργότερα τα γενέθλια, τα παιδικά πάρτι, κ.λ.π.

Άλλωστε το μόνο που χρειάζεται για μια πραγματικά ξεχωριστή, γλυκιά δημιουργία είναι η ιδέα, η τέχνη και πάνω απ' όλα το μεράκι.  

Εθνικής Αντιστάσεως 25, Βριλήσσια
τηλ./ φαξ.: 2106131598
info@mariaxerikou.gr
www.mariaxerikou.gr 

Q&A
Έχω δύο παιδιά το ένα 7 (αγόρι) και το άλλο 4 (κορίτσι). Το αγόρι είναι ένα παιδάκι που γενικά τον λες "φοβητσιάρη", καλό και ευαίσθητο...
Είχα σταματήσει να δουλεύω από τότε που έμεινα έγκυος στην κόρη μου, που είναι σήμερα 8 ετών. Όμως, λόγω της οικονομικής κατάστασης, χρειάζε...
Εσείς ρωτάτε και οι ειδικοί απαντούν:



Νοε     23
ημερολόγιο
ημερολόγιο
εγκυμοσύνης
ημερολόγιο
παιδιού