Βάφτιση

Τριάντος Α.Ε.

Μοναδική υπεροχή...
Τριάντος Α.Ε.
Το όνομα "Τριάντος" αποτελεί εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγύηση σε ό,τι αφορά το χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας, παρουσιάζοντας με άριστη εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την κατασκευή, βαπτιστικούς σταυρούς που ισοδυναμούν με μικρά κομψοτεχνήματα και ανάγονται σε διαχρονικά σύμβολα ζωής!
 
Οι χειροποίητες συνθέσεις σε 18 ή 14 καράτια, χρυσό η λευκόχρυσο, με η χωρίς πολύτιμους λίθους, εξασφαλίζουν την απαραίτητη λάμψη και αίγλη στο μυστήριο που θα σας χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις για μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του παιδιού σας.
 
Η επωνυμία και η αναγνωρισιμότητα των προϊόντων, η κατάκτηση του σήματος ποιότητας διεθνούς κύρους ISO 9001 και η ένταξη και βράβευση της εταιρείας από το ΕΛ.Κ.Α. (Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας) αποτελούν εχέγγυα ποιότητας για τη διαχρονική αξία της επιλογής σας.

Η εταιρία "Τριάντος" κοσμεί χιλιάδες νεοφώτιστα την πιο λαμπερή μέρα της ζωής τους, αφού δημιουργεί με αγάπη, έμπνευση και σεβασμό προϊόντα άριστης ποιότητας ικανοποιώντας τις επιθυμίες όσων την εμπιστεύονται χρόνια τώρα.
 
*Αναζητήστε την επωνυμία " Τριάντος " στον κρίκο των κοσμημάτων και τη γραπτή εγγύηση ποιότητας των πολύτιμων υλικών και της κατασκευαστικής αρτιότητας που συνοδεύει κάθε δημιουργία της εταιρίας.
 
Τip: Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα  και στο εξωτερικό.
(Επικοινωνήστε με την εταιρία για να σας παραπέμψουν στα επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία).

Website : www.triantos.gr
Tηλέφωνο επικοινωνίας.: 210-2222698
e-mail : info@triantos.gr
facebook 


Q&A
Έχω δύο παιδιά το ένα 7 (αγόρι) και το άλλο 4 (κορίτσι). Το αγόρι είναι ένα παιδάκι που γενικά τον λες "φοβητσιάρη", καλό και ευαίσθητο...
Είχα σταματήσει να δουλεύω από τότε που έμεινα έγκυος στην κόρη μου, που είναι σήμερα 8 ετών. Όμως, λόγω της οικονομικής κατάστασης, χρειάζε...
Έχω ένα αγοράκι 9 μηνών και ακόμη δεν κοιμάται καλά. Κατά τη διάρκεια της μέρας κοιμάται μόνο ένα μισάωρο στις 11.00 το πρωί και ένα στις 3....Νοε     19
ημερολόγιο
ημερολόγιο
εγκυμοσύνης
ημερολόγιο
παιδιού