Βάφτιση

FaCad’oro

Νέα σχέδια για μια απαιτητική νέα γενιά!

FaCad’oro

Η εταιρία FaCad'oro, μια εταιρία που βασίστηκε στην οικογενειακή παράδοση, συνοδεύει από το 1973 την ελληνική οικογένεια στην σημαντική στιγμή της βάπτισης, προσφέροντας Βαπτιστικούς Σταυρούς που έχουν καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια στις πρώτες θέσεις προτίμησης, τόσο για την ιδιαίτερη σχεδίαση τους όσο και για την ποιότητά τους.

Το όνομα FaCad'oro βρέθηκε σε χιλιάδες βαπτίσεις μέχρι σήμερα, γιατί καταφέραμε να ανταποκριθούμε τόσο στην εκάστοτε αισθητική όσο και στον ισχυρό συμβολισμό που έχει ο σταυρός για τον κάθε άνθρωπο.

Για την φετινή χρονιά, σχεδιάσαμε τη νέα μας σειρά Βαπτιστικών Σταυρών που η ποιότητά τους και η αισθητική τους αναδεικνύουν τον διαχρονικό συμβολισμό της βάπτισης και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των νέων γενιών. Τα νέα παιδιά του 2016 θα αγαπήσουν και θα φορούν το τρυφερό αυτό δώρο που θα τους φέρνει πάντα στο μυαλό την γλυκιά στιγμή της βάπτισής τους.

Σε μια σύγχρονη μονάδα, από τις καλύτερες στην Ελλάδα, ακολουθούμε όλες τις αυστηρές πιστοποιήσεις στην κατασκευή, την επιλογή του χρυσού αλλά και των πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων, διαθέτοντας έναν από τους λίγους πιστοποιημένους από την GIA Γεμολόγους στην Ελλάδα.

Δείτε όλα τα νέα σχέδια και παραγγείλετε απ' ευθείας από το e-shop μας: www.facadoro.com, ή βρείτε στον χάρτη ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα FaCad'oro.
Q&A
Είχα σταματήσει να δουλεύω από τότε που έμεινα έγκυος στην κόρη μου, που είναι σήμερα 8 ετών. Όμως, λόγω της οικονομικής κατάστασης, χρειάζε...
Έχω ένα αγοράκι 9 μηνών και ακόμη δεν κοιμάται καλά. Κατά τη διάρκεια της μέρας κοιμάται μόνο ένα μισάωρο στις 11.00 το πρωί και ένα στις 3....
Καλησπέρα έχω ένα γιο 5 1/2 μηνών έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία γυρνάει το κεφάλι δεξιά και αριστερά σαν να ενθουσιάζεται. Επίσης καμία φορ...Gallery
imommy small left arrow
imommy small right arrow
Μαρ     30
ημερολόγιο
ημερολόγιο
εγκυμοσύνης
ημερολόγιο
παιδιού