Μετά από αγώνα πολλών χρόνων με την υπογονιμότητα, η μέλλουσα τότε μαμά Άσλεϊ και ο άντρας της, Τάισον, ξεσπούν σε κλάματα μόλις μαθαίνουν ότι η τελευταία τους προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι επιτυχής! Και να σκεφτεί κανείς ότι η αντίδραση αυτή δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ εκείνη που έχει η Άσλεϊ όταν ακούει τα νέα που κρύβει ο πρώτος της υπέρηχος!  

Αυτό στη φωτογραφία είναι το πρόσωπό της τη στιγμή που ο γιατρός τής λέει ότι και τα δύο ωάρια που εμφυτεύτηκαν στη μήτρα της έχουν γονιμοποιηθεί και έχουν διαιρεθεί – κι επομένως περιμένει τετράδυμα!

«Η μάχη μας με την υπογονιμότητα ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που επιτέλους φτάσαμε στον τέλος του. Το πιο αστείο στο γεγονός ότι αποκτήσαμε 4 κορίτσια είναι ότι ο Τάισον κατάγεται από μια οικογένεια 10 παιδιών, από τα οποία τα 8 είναι αγόρια. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι!», εξηγεί η πανευτυχής μαμά.

Δείτε τις αντιδράσεις της Άσλεϊ στο νέο τής σχεδόν απίθανης τετραπλής κύησής της, την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της, και τέλος τη συγκινητική στιγμή που το ζευγάρι μαθαίνει το χαρμόσυνο νέο μέσα από ένα σημείωμα που βρίσκει σε φάκελο που έστειλε ο γιατρός…