Όσες γυναίκες έχουν βιώσει την επίπονη διαδικασία των εξωσωματικών ξέρουν καλά πόσο δύσκολο είναι να περιγράψεις με λέξεις αυτή την εμπειρία. Ίσως, όμως, να μην χρειάζεται πια να το κάνουν, μιας και η παρακάτω εικόνα τα «λέει» όλα!

Πρόκειται για μια φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook το «Sher Institutes», όπου βλέπουμε ένα νεογέννητο κοριτσάκι να κοιμάται γλυκά μέσα σε μια καρδιά από εκατοντάδες σύριγγες και φιαλίδια. Είναι όλες αυτές οι ενέσεις που χρειάστηκε να κάνει η μαμά του στις εξωσωματικές, προκειμένου να καταφέρει να συλλάβει τη μονάκριβη κόρη της.

«Δείχνει την πραγματική έννοια της αγάπης που νιώσαμε όταν ήρθε στον κόσμο το πολυαγαπημένο μας μωρό», γράφει από κάτω.

Ωστόσο, η γυναικολόγος και ειδική σε θέματα γονιμότητας δρ. Molina Dayal δηλώνει στο ABC News ότι αυτές δεν είναι ούτε οι μισές από τις ενέσεις που έκανε η μαμά, μιας και είχε υποβληθεί επανειλημμένα σε εξωσωματικές τα τελευταία 2 χρόνια.

Μάλιστα, όπως λέει η ίδια η μαμά, που το όνομά της είναι Angela, οι ενέσεις ήταν «το εύκολο κομμάτι», σε αντίθεση με «την ψυχική πάλη, τη συναισθηματική ανισορροπία και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, που πραγματικά δεν υποφέρονταν».

Αποδεικνύοντας, λοιπόν, περίτρανα ότι μία εικόνα αξίζει πολύ περισσότερα από 1.000 λέξεις, η συγκεκριμένη εικόνα έγινε viral, με περισσότερα από 15.000 «like» και πάνω από 6.000 «share». Παράλληλα, ενέπνευσε πολλές γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά για την πάλη τους με την υπογονιμότητα, τονίζοντας η καθεμία χωριστά πως όλες αυτές οι ενέσεις άξιζαν τον κόπο τελικά!