Αυτός είναι ο Ramses Sanguino, ο 6χρονος πιτσιρικάς από το Los Αngeles που έχει αναστατώσει την επιστημονική κοινότητα με τις… τηλεπαθητικές του ικανότητες!   Ναι, ναι καλά διαβάσατε!  Και δεν είναι μόνο αυτό.  Ο μικρός από την ηλικία κιόλας των 17 μηνών μιλούσε ρώσικα ενώ σε ηλικία 5 ετών κατάφερε να μιλάει 7 γλώσσες (μία εκ των οποίων και τα ελληνικά) αλλά και να λύνει σύνθετες μαθηματικές εξισώσεις.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα βίντεο που είχε ανεβάσει η μητέρα του στο youtube, στο οποίο φαίνεται να μαντεύει σωστά τους αριθμούς που γράφει η ίδια εκείνη την στιγμή, χωρίς ο μικρός να έχει οπτική επαφή.
Πλέον, το αγόρι είναι αντικείμενο μιας πρωτοποριακής μελέτης για ενδείξεις τηλεπάθειας, από τη νευροεπιστήμονα Dr. Diane Powell, πρώην ακαδημαϊκό του Ηarvard Medical School.
Η Dr. Powell μετά από πολλές μελέτες και έρευνες πιστεύει ότι η τηλεπάθεια μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική μέθοδο επικοινωνίας μεταξύ αυτιστικών παιδιών και των γονιών τους, καθώς τα παιδιά αυτά θέλουν απελπισμένα να επικοινωνήσουν μαζί τους, αλλά δεν μπορούν.  Ισχυρίζεται δε ότι η τηλεπάθεια, αν και απάνιο, είναι ένα αληθινό φαινόμενο και ο μικρός Ramses το διαθέτει. Τουλάχιστον αυτό εκτίμησε από την τρίτη κιόλας επαφή μαζί του.
Δείτε στο βίντεο τις εκπληκτικές ικανότητες του χαρισματικού Ramses.