Η Lammily είναι η νέα πραγματικότητα στις παιδικές κούκλες, και φαίνεται πώς είναι πιο αγαπητή από την… τέλεια ανταγωνίστριά της. Είναι γνωστή ως η «ρεαλιστική» ή «φυσιολογική» Μπάρμπι, και έρχεται στον κόσμο μας με πολλά σημάδια, όπως ραγάδες, φακίδες, τραύματα, ακμή, κυτταρίτιδα και άλλες ατέλειες!

Ένα μήνυμα στο site της εταιρείας κατασκευής εξηγεί την ιδέα πίσω από την ποικιλία με τα 38 διαφορετικά αυτοκόλλητα σημάδια, που αγοράζει κανείς μαζί με το πακέτο της κούκλας: «Κάποια πράγματα τα φέρνουμε μαζί μας τη στιγμή της γέννησής μας, κάποια μπορεί να μας σημαδέψουν για όλη μας τη ζωή, κάποια έρχονται και φεύγουν απλά, ενώ κάποια άλλα απαιτούν πιο βαθιά αντιμετώπιση. Όπως και να ‘χει, όμως, τα κουβαλάμε, είναι κομμάτι του εαυτού μας και οφείλουμε να τα αποδεχτούμε».

Πολλές φορές ένας τραυματισμός ή μια χειρουργική επέμβαση μπορεί να αφήσουν σημάδια στο σώμα ενός παιδιού, που ενδέχεται να φαίνονται σε όλη την υπόλοιπη ζωή του. Και εκείνο να αισθάνεται αμήχανα και άσχημα, προσπαθώντας διαρκώς να το καλύπτει. Ωστόσο, δεν πρέπει να νιώθει αυτή την πίεση σε καμία περίπτωση. Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και υπέροχα μοναδικοί, και αυτή η διαφορετικότητα είναι καλό να ενθαρρύνεται. Και η Lammily φτιάχτηκε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την υπέροχη δουλειά των δημιουργών της, που δείχνει πόσο πολύ διαφέρουν οι δύο κούκλες-πρότυπα: