Με την πρώτη ματιά, βλέποντας αυτή την φωτογραφία, σκέφτεσαι… «τί το ιδιαίτερο έχει αυτή η φωτογραφία για να γίνει viral».  Κι όμως…
Ο μπαμπάς της φωτογραφίας και χρήστης του Imgur, avidclimber, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία γράφοντας στην λεζάντα: «Μετά την περσινή νίκη ενάντια στον καρκίνο των όρχεων, τελικά αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο. Οι πραγματικοί άντρες φροντίζουν το μωρό τους ενώ η μητέρα του χρειάζεται ύπνο. Μην ξεχνάτε ότι πέρασε μια ταλαιπωρία.  Ας γίνουμε οι σύντροφοι των ονείρων τους
Αυτό ακριβώς το μήνυμα της λεζάντας… η μάχη και η νίκη ενάντια στον καρκίνο, η ελπίδα με την γέννηση ενός μωρού αλλά και η ενθάρρυνση στους άλλους πατεράδες να γίνουν οι «ιδανικοί σύζυγοι» για την σύντροφό τους ενέπνευσαν πολλούς ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο αλλά -όπως ήταν αναμενόμενο-  και μαμάδες!  

Δείτε μερικά από τα σχόλια

«Και εγώ έχω την ίδια μορφή καρκίνου αδερφέ. Μόλις τέλειωσα την 2η μέρα χημειοθεραπείας. Συγχαρητήρια! Ιστορίες σαν την δική σου είναι αυτό που χρειάζομαι τώρα!»
«Το να βλέπεις γονείς να συνεργάζονται τόσο καλά μου φτιάχνει πραγματικά την διάθεση. Σε ευχαριστώ!»
«Συγχαρητήρια για την νίκη σου ενάντια στον καρκίνο και για το πώς φέρεσαι στην γυναίκα σου.»
«Συγχαρητήρια. Το μωρό σου μοιάζει σαν Άγιος Βασίλης χωρίς γένια.»
«Όποιος έχει παιδιά ξέρει πόσο δύσκολοι είναι οι πρώτοι μήνες. Η φωτογραφία αυτή μας θυμίζει πόσο δυνατή μπορεί να είναι μία ακατέργαστη εικόνα.»
Τι λέτε μπαμπάδες; Θα ακολουθήσετε την συμβουλή του;