Εννοείται πως οι μαμάδες κάνουν τα πάντα καλύτερα από τους μπαμπάδες. Υπάρχουν όμως πράγματα που μόνον οι μπαμπάδες μπορούν να κάνουν. Γι’ αυτούς τους λόγους προτιμώ το μπαμπά από τη μαμά!

1. Ο μπαμπάς αφήνει τα παιδιά να κοιμηθούν περισσότερο

Κυρίως τα Σαββατοκύριακα όταν η μαμά πηγαίνει στο κομμωτήριο, ο μπαμπάς αφήνει τα παιδιά να κοιμούνται δίπλα του στον καναπέ, παρόλο που η μαμά όταν γυρίσει του φωνάζει που ξέχασε να τα πάει στο στίβο!

2. Ο μπαμπάς ξεχνάει τη λίστα του super market

Επειδή την ξεχνάει δεν μας παίρνει αυτά που λέει η μαμά απαραίτητα όπως δημητριακά και γάλα. Θυμάται όμως ΠΑΝΤΑ να πάρει τα μη απαραίτητα που είναι καλύτερα, δηλαδή ωραία τυριά, σοκολάτες και γαριδάκια 3. Ο μπαμπάς αγνοεί τις στριγκλιές Ο μπαμπάς το λέει υπομονή, οι επιστήμονες επιλεκτική ακοή και η μαμά αναισθησία, ωστόσο οι μπαμπάδες ποτέ δε μαλώνουν τα παιδιά όταν στριγκλίζουν. Αν έχει αγώνα ποδοσφαίρου ακόμα καλύτερα. Όχι μόνο αγνοούν τις στριγκλιές, ούτε που τις ακούν καν! 4. Ο μπαμπάς ξέρει να κάνει φοβερά ηχητικά εφέ! Είτε παίζουμε με το ηλεκτρονικό, είτε βρισκόμαστε στο αμάξι ή στο παιχνιδάδικο διαλέγοντας όπλα, ο μπαμπάς ξέρει πάντα να κάνει τους πιο ωραίους, πρωτότυπους και «επικίνδυνους» ήχους! 5. Ο μπαμπάς σε πάει ευχαρίστως να φας burger Μπορεί οι μαμάδες να είναι φοβερές στην κουζίνα, αλλά όταν θέλουμε ένα ωραίο μεγάλο burger αρνούνται να μας αφήσουν να μπούμε στο fast food. Οι μπαμπάδες πάλι, μπαίνουν ευχαρίστως στα fast food!   6. Ο μπαμπάς ξέρει να παίζει videogames Ακόμη και οι πιο άσχετοι μπαμπάδες είναι καλύτεροι στο ηλεκτρονικό απ’ ότι και η πιο σχετική μαμά! 7. Οι μπαμπάδες λερώνονται όταν τρώνε Αν νομίζετε πως τα παιδιά τα κάνουν χάλια όταν τρώνε μακαρόνια με σάλτσα, μάλλον δεν έχετε δει πως τρώει μακαρόνια με σάλτσα ο μπαμπάς τους. 8. Οι μπαμπάδες θυμούνται λιγότερα πράγματα Όπως… πότε παίρνεις βαθμούς, πότε έκανες τελευταία φορά μπάνιο, πότε έσπασες το βάζο και πόσες ώρες παίζεις ηλεκτρονικό!  9. Οι μπαμπάδες ρωτάνε λιγότερα πράγματα Όπως… πότε παίρνεις βαθμούς, πότε έκανες τελευταία φορά μπάνιο, πότε έσπασες το βάζο και πόσες ώρες παίζεις ηλεκτρονικό!   10. Οι μπαμπάδες κοιμούνται στον καναπέ Η αλήθεια είναι πως ποτέ δε θα καταλάβω γιατί η μαμά του κάνει παρατήρηση όταν το απόγευμα κοιμάται στον καναπέ, ενώ τα βράδια που εμείς πάμε να κοιμηθούμε στο κρεβάτι τους του λέει: Πήγαινε να κοιμηθείς στον καναπέ. Άδικο δεν είναι;