Κι όμως το 55% των μπαμπάδων πιστεύουν ότι προσφέρουν αν όχι περισσότερα, τουλάχιστον  ένα ίσο μερίδιο στη φροντίδα των παιδιών και του σπιτιού, μας πληροφορεί νέα έρευνα που πραγματοποίησε ο διαδικτυακός ισότοπος για μαμάδες www.mom.me.com, για λογαριασμό μεγάλης εταιρείας.  Η παραπάνω άποψη δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνες τις μαμάδες από τις οποίες μόνο το 29% συμφωνεί ότι μοιράζονται ακριβώς τα ίδια καθήκοντα με τους συντρόφους τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα!

*Το 73 % των γονέων πιστεύουν ότι η ανατροφή των παιδιών αποτελεί μια πολύ σκληρή δουλειά, κυρίως λόγω των κοινωνικών απαιτήσεων που θέλουν τους νέους γονείς, άψογους σε όλα!

*9 στους 10 (το 90%) των γονέων συμφωνούν ότι πρέπει να βρίσκονται πολύ κοντά στα παιδιά τους και να τα παρακολουθούν στενά ακόμη και όσον αφορά τις φιλίες τους διαδίκτυο

*Το 68% των γονέων πιστεύουν ότι και «οι μη παραδοσιακές οικογένειες» είναι πλέον αποδεκτές στη σημερινή κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των μονογονεϊκών οικογενειών ή των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.  

*Το 64% τοις εκατό των γονιών που μεγαλώνουν μόνοι τους παιδιά παραδέχονται ότι η κοινωνία τους στηρίζει περισσότερο απ’ ότι στο παρελθόν. *Τέλος το 89% των σημερινών μαμάδων λένε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν για βοήθεια τη μαμά τους στην ανατροφή των παιδιών.