Υλικά 5-6 μπουτάκια κοτόπουλου 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 1 αβγό αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένετε καλά τα μπουτάκια του κοτόπουλου και τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Αλατοπιπερώνετε τα μπουτάκια, τα αλευρώνετε και τέλος τα περνάτε από το αυγό και τη φρυγανιά Στρώνετε ένα αντικολλητικό χαρτί στο ρηχό ταψί του φούρνου, απλώνετε τα μπουτάκια και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Τα σερβίρετε προαιρετικά με σος γιαουρτιού