Ένας έξυπνος τρόπος για να πείσετε τα παιδιά να φάνε ψάρι είναι να το πανάρετε. Να μια νοστιμότατη συνταγή: Yλικά (για 2-4 παιδιά) 500 γρ. γλώσσα, κομμένη σε φιλετάκια 10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο ξύσμα από 1 λεμόνι, ακέρωτο 2 αβγά έ.π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Στεγνώνουμε τα φιλέτα του ψαριού σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατο-πιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε το μείγμα για το πανάρισμα, αλέθοντας στο multi τις φέτες του τοστ με τον μαϊντανό και το ξύσμα λεμονιού. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με λίγο νερό. Βουτάμε τα φιλέτα του ψαριού ένα ένα στο μπολ με τα αβγά και στη συνέχεια τα περνάμε από το μείγμα του ψωμιού. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα φιλέτα γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές ώστε να ροδίσουν καλά.
Παναρισμένο ψάρι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ