Αυτά είναι τα πιο λαχταριστά και εύκολα παϊδάκια της Τσικνοπέμπτης, αν έχετε αποφασίσει να «τσικνίσετε» στο σπίτι, μακριά από την πολυκοσμία!

Υλικά

1 κιλό παϊδάκια αρνίσια ή κατσικίσια Χυμός από 2-3 λεμόνια Αλάτι χοντρό Πιπέρι Ρίγανη Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε τα παϊδάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί μας. Ρίχνουμε το χυμό από τα λεμόνια, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και τέλος το λαδάκι. Τα ανακατεύουμε με τα χέρια να πάνε τα μπαχαρικά μας παντού. Τέλος προσθέτουμε λίγο νερό στο ταψί, ώστε να μην κολλήσουν στο ψήσιμο. Τα ψήνουμε στο φούρνο στο γκριλ στους 180 βαθμούς για μία- μιάμιση ώρα (ανάλογα το φούρνο μας).