Είναι ώρα για πάρτυ και έχετε μερικούς πεινασμένους καλεσμένους να ταΐσετε. Εδώ είναι τα καλύτερα γεύματα γενεθλίων που μπορείτε να σερβίρετε στους μικρούς σας επισκέπτες. Επιπλέον: Είναι χωρίς φυστίκια.

Κοφτά μακαρόνια με λιωμένο κίτρινο τυρί στο φούρνο

Ένα κλασικά αγαπημένο πιάτο των παιδιών είναι τα ζυμαρικά. Μαγειρέψτε μεγάλη ποσότητα από αυτά και είστε έτοιμοι. Θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο δύσκολο καλεσμένο.

Νάτσος με λαχανικά

Πατατάκια για κυρίως γεύμα; Το όνειρο κάθε παιδιού θα γίνει πραγματικότητα! Προσθέστε στα νάτσος λαχανικά, μυρωδικά και τυρί για πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Κοτομπουκιές με σως

Πότε είπε παιδί όχι στις κοτομπουκιές; Συνοδέψτε τις με σπιτική σως με μαγιονέζα και γιαούρτι για να φαγωθούν ακόμα πιο ευχάριστα.

Μπέργκερ

Εύκολα στο μαγείρεμα, απολαυστικά στο φάγωμα. Αγοράστε ειδικά ψωμάκια, τηγανίστε μερικά μπιφτέκια και είστε σχεδόν έτοιμοι. Ακόμα, μην ξεχάσετε τις φέτες τυριού, τη ντομάτα και το μαρούλι για όποιον καλεσμένο θέλει.

Σάντουιτς με κεφτεδάκια

Με αυτά τα σάντουιτς οι μικροί σας καλεσμένοι θα γλείφουν τα δάχτυλά τους. Γεμίστε την μπαγκέτα ψωμιού με μικρούς κεφτέδες, τυρί και σάλτσα ντομάτας. Τόσο εύκολα!

Χωριάτικη σαλάτα ζυμαρικών

Νόστιμη και υγιεινή επιλογή. Προσθέστε ζυμαρικά «βίδες» ή πένες στην κλασική χωριάτικη σαλάτα και παρατηρείστε με πόση χαρά θα φάνε σαλάτα τα παιδιά.

Αλμυρές βάφλες

Αγοράστε βάφλες ή φτιάξτε τις δικές σας στην ειδική συσκευή και γεμίστε τις σαν να ήταν απλό ψωμί σάντουιτς. Θα αρέσουν στα παιδιά πιο πολύ και από τη γλυκιά εκδοχή.

Αλμυρές τηγανίτες

Στην ίδια λογική με την παραπάνω πρόταση, μετατρέψτε ένα παραδοσιακά γλυκό φαγητό σε αλμυρό. Απλά κατά την παρασκευή του μείγματος αντί για ζάχαρη προσθέστε αλάτι και συνοδέψτε τις τηγανίτες με φρέσκο βούτυρο και λεπτές φέτες τηγανητό μπέικον.