Υλικά 1 ½ φλ. τυρί κίτρινο όποιο θέλετε 1 κ.σ. άνηθο 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα 2 μεγάλα αυγά χτυπημένα 2/3 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του πιπέρι 1 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) για το πανάρισμα λάδι Εκτέλεση Για τις τυροκροκέτες, ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα τυριά, τον άνηθο, τα αυγά και το πιπέρι. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται σαν μπαλίτσες. Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Λίγη ώρα σε χαρτί κουζίνας να τραβήξουν το λάδι και έτοιμες!