Ποπ κορν! Σκέφτεστε πιο γρήγορο, εύκολο και υγιεινό σνακ για τα παιδιά; Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε μόνες στο σπίτι, με τα πιο υγιεινά και αγνά υλικά! Υλικά 3 κουταλιές της σούπας ποπ κορν (μη αποφλοιωμένο καλαμπόκι). Προτιμήστε βιολογικής καλλιέργειας 1 κουταλιά της σούπας λάδι (ή αν τα προτιμάτε πιο ελαφρά ηλιέλαιο) Λίγο αλάτι Μια πλατιά κατσαρόλα με καπάκι  Εκτέλεση Τοποθετούμε πρώτα το λάδι στην κατσαρόλα και στην συνέχεια το καλαμπόκι. Το καλαμπόκι πρέπει να είναι τόσο, όσο να καλύπτει την επιφάνεια της κατσαρόλας (όχι όμως περισσότερο προκειμένου να σκάσουν καλά όλοι οι σπόροι). Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας. Ανάβουμε το μάτι στην ψηλότερη θερμοκρασία και περιμένουμε ωσότου ακούσω το πρώτο «ποπ». Μόλις σκάσουν τα πρώτα ποπ-κορν, σβήνουμε τελείως την θερμοκρασία έχοντας διαρκώς κλειστό το καπάκι και περιμένουμε να σκάσουν και τα υπόλοιπα. Όταν πια σκάσουν όλα, μετά από 2-3′, ανοίγουμε το καπάκι, αλατίζουμε και τα μεταφέρουμε σε μεγάλα μπολ Extra tips Αν θέλετε τα ποπ κορν να «σκάσουν» πιο εύκολα, αλλά και να μην καούν, τα αφήνετε στο νερό να μουλιάσουν για μια ώρα ώστε να τραβήξουν υγρασία Αν θέλετε πριν τα βάλετε στην κατσαρόλα, τα αρωματίζετε βάζοντας πάπρικα, πιπέρι, ή σκόρδο για να καβουρδιστούν.