Υλικά 250 γραμ. ρύζι Kαρολίνα 100 γραμ. μοτσαρέλα σε κυβάκια 100 γραμ. κασέρι τριμμένο 100 γραμ. γαρίδες βρασμένες 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα 1 φλ. λάδι Τριμμένη φρυγανιά Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Βράστε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο ανακατέψτε το με τα αυγά. Σοτάρετε τις γαρίδες με μία κουταλιά λάδι, προσθέστε αλατοπίπερο, τη μοτσαρέλα και το κασέρι και ανακατέψτε τα. Πάρτε μια κουταλιά ρύζι και απλώστε το, από πάνω βάλτε λίγο από το μίγμα της γαρίδας. Σκεπάστε το μίγμα της γαρίδας με άλλη μία κουταλιά ρύζι και πλάστε το μίγμα σε κροκέτες έτσι ώστε το μίγμα της γαρίδας να μη φαίνεται. Ρολάρετε τις κροκέτες στη φρυγανιά και τηγανίστε τις σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα. Καλή σας όρεξη!