Υλικά για 30 μπισκότα 100 γρ. βούτυρο, σε θ.δ. 340 γρ. γραβιέρα τριμμένη ή τσένταρ, ή άλλο κίτρινο αλμυρό τυρί 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του Εκτέλεση Σε ένα µπολ ανακατέψτε όλα µαζί τα υλικά, µε τα χέρια, ώσπου να δηµιουργηθεί µια οµοιογενής ζύµη. Θα είναι αρκετά τριφτή. Σε μια λαδόκολλα ή φύλλο σιλικόνης απλώστε τη ζύμη και ανοίξτε τη με τον χοντρό πλάστη σε φύλλο πάχους 0,5 εκ. Κόψτε µε κουπ πατ τα µπισκότα στα σχήματα που θέλετε. Προθερµάνετε τον φούρνο στους 200°C. Στρώστε ένα ταψί µε λαδόκολλα και απλώστε τα µπισκότα. Ψήστε για 8-10 λεπτά, µέχρι να ροδίσουν.