Υλικά για 24 μερίδες 2 φλ. αλεύρι 1 1/2 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. σόδα ψησίματος 1 κ.γ. κανέλα 3 αυγά 3/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. βανίλια 2 φλ. τριμμένο κολοκυθάκι 1 1/2 θρυμματισμένα καρύδια Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Προετοιμάστε δύο φόρμες ψησίματος με λαδόκολλες. Συνδυάστε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη σόδα ψησίματος και την κανέλα σε ένα μεσαίο μπολ. Ανακατέψτε και αφήστε το στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά. Προσθέστε το ελαιόλαδο, τη βανίλια και το κολοκυθάκι και ανακατέψτε. Προσθέστε το ξηρό μίγμα στο υγρό μίγμα, προσθέστε τα καρύδια και ανακατέψτε καλά. Μοιράστε το μίγμα στις δύο φόρμες και ψήστε για 1 ώρα.
Αλμυρό κέικ κολοκυθιού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ