Υλικά 1 μεγάλο φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 γιαούρτια στραγγιστά 500 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι 1 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο 4 αβγά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια λίγο άνηθο ½ φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη Εκτέλεση Αλείφουμε το ταψί μας με λιωμένο βούτυρο και το ραντίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. Ανακατεύουμε μέσα σε μπολ το γιαούρτι, το αλεύρι, το βούτυρο, τη φέτα, τα αυγά και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψάκι μας και το στρώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα. Ραντίζουμε την επιφάνεια με τριμμένη φρυγανιά. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια.
Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο!
Με ελάχιστο κόπο και 5-6 υλικά θα απολαύσετε την πιο νόστιμη τυρόπιτα! Γιατί η μαγειρική δεν θέλει πάντα κόπο! Θέλει τρόπο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ