Υλικά 200 γρ. αλεύρι φαρίνα 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο 200 γρ. γιαούρτι 4 αυγά 1 φλιτζάνι τυρί φέτα Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει και μετά προσθέτουμε ένα- ένα τα αυγά. Χαμηλώνουμε την ένταση και συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, το τυρί, το ζαμπόν και το γιαούρτι. Τέλος προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 40 περίπου λεπτά
Εύκολο και λαχταριστό αλμυρό κέικ!
Είναι εύκολο, αφράτο, λαχταριστό και αποτελεί μια πολύ καλή λύση για ένα γρήγορο σνακ για τα παιδιά, ή ακόμη και για κολατσιό στο σχολείο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ